13 Punca Pembedahan Caesarean

Pembedahan Caesarean

Ibu mengandung lazimnya mengimpikan untuk melahirkan zuriat yang dikandungnya secara normal. Namun begitu tidak semua yang dikurniakan pengalaman bersalin normal. Ada sebahagian ibu mengandung yang telah dimaklumkan dari awal oleh ‘gynae’ yang mereka perlu menjalani Pembedahan Caesarean. Manakala sebahagian lagi pula terpaksa di bedah pada saat-saat akhir.   Golongan Ibu ini selalunya didapati mampu untuk melahirkan anak secara normal tetapi ... Read More »

5 Perkara Penting Tentang Bayi Baru Lahir

Bayi Baru Lahir

Alam keibubapaan ialah alam yang mencabar bagi pasangan yang baru menimang cahaya mata. Sebagai ibubapa baru ada pelbagai ilmu baru tentang bayi yang akan anda pelajari setiap hari. Bagi ibubapa yang telah mengambil inisiatif menimba ilmu-ilmu penting tentang , anda mungkin akan melalui momen-momen indah ini dengan mudah dan lancar. Sebaliknya, ibubapa yang tidak menghadiri kelas antenatal mahupun menambah ilmu ... Read More »

Alfalfa Shaklee – Vitamin Asas Untuk Pelbagai Fungsi

alfalfa shaklee

merupakan asas kepada elemen penting untuk mencapai matlamat kesihatan yang anda idam-idamkan. sangat disarankan untuk diambil sebelum anda mengambil apa-apa vitamin tambahan untuk fungsi detox tubuh. Antara vitamin-vitamin yang boleh ditemui di dalam ialah Vitamin A, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin K dan Vitamin D. juga mengandungi mineral-mineral penting iaitu Kalsium, Zat Besi, Kalium, Fosforu, Sodium dan Silikon Magnesium. Terlalu ... Read More »

7 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online

Ahli Shaklee Online

Fenomena  dah melanda warga Malaysia. Bermula bulan Oktober 2013 yang lalu  telah pun melancarkan dengan secara rasminya Website . Ini bermakna semakin mudahlah nak buat Pembelian Online dan . So, bermulalah ‘ Hanya Di Hujung Jari’. Semua hanya perlu login di menggunakan ID dan Kata Laluan yang telah diberikan. Selain daripada membuat Pembelian Online dan , juga boleh melihat maklumat ... Read More »

Kepentingan Air Kepada Ibu Berpantang

Ibu Berpantang

Pengambilan air yang mencukupi sangat penting bagi . Lazimnya yang mengikut kaedah tradisional tidak dibenarkan untuk minum lebih daripada 2 gelas air. Alasan yang kerap diberikan oleh orang-orang tua ialah takut peranakan mengembang. Amalan berpantang yang kurang pengambilan air boleh menyebabkan mengalami masalah . Jika masalah berterusan untuk suatu tempoh yang lama, takut-takut nanti anda akan berisiko mendapat pula. Saya ... Read More »

Vitamin Shaklee Untuk Penyakit Asthma

Atasi Asthma

Masalah semput atau pun merupakan antara masalah pernafasan yang popular di Malayasia. Nak tahu tak macam mana  terjadi? Okay, macam ni. berlaku apabila saluran pernafasan menjadi sempit lebih daripada keadaan normal. Punca saluran pernafasan menjadi sempit ialah akibat mukus yang menempel atau berkumpul di bahagian dinding saluran pernafasan anda. Cuba tengok gambar ni. Betapa sempitnya saluran pernafasan penghidap semasa mendapat ... Read More »

Antara Vitamin dan Makanan Sunnah

Makanan Sunnah Dan Vitamin

yang sangat popular ialah , , , , dan lain-lain. Sampaikan kalau disebut je mesti makanan-makanan ni yang akan terbayang di fikiran anda. Alhamdulillah semakin ramai yang sedar akan kepentingan serta peluang yang ada dalam bidang . Sebab tu lah kalau anda perhatikan sejak kebelakangan ni pelbagai jenis dan jenama yang di jual di pasaran. Boleh dikatakan ia ibarat cendawan ... Read More »

Alfalfa – Herba Moden Pelbagai Manfaat

atau lebih dikenali sebagai Raja Segala tumbuhan ni memang sangat berkhasiat kepada manusia. Terdapat pelbagai jenama di pasaran. sangat berbeza dari segi kualitinya berbanding lain di pasaran. sangat mementingkan kualiti. Hanya yang bergred tinggi yang mematuhi piawaian yang telah ditetapkan sahaja akan digunakan. ialah antara vitamin terpenting dalam semua . Antara set-set yang mengandungi ialah: Set Menyusu Shaklee Set Bersalin ... Read More »

Cara Jadi Ahli Shaklee

Cara Jadi Ahli Shaklee

Hampir setiap hari pasti ada yang bertanya dengan kami ‘Bagaimana ?’. So kali ni saya nak share langkah demi langkah mendaftar sebagai . Alhamdulillah, maksudnya semakin ramai yang sedar tentang keistimewaan produk dan perbezaannya berbanding produk-produk dan syarikat MLM yang lain. ialah sebuah organisasi yang memfokuskan kepada kepentingan memperbaiki tahap kesihatan semua individu. sanggup menghabiskan beratus-ratus juta hanya untuk R&D ... Read More »

Senarai Cawangan Shaklee

Cawangan Shaklee

Ramai yang tanya pada saya ‘ Kedai Puan di mana ye?’ Maaf ye, saya buat bisnes ni secara online je. Saya tiada premis khusus. Since ramai yang berminat nak pergi dan lihat sendiri produk-produk , saya kongsikan kepada anda senarai alamat ibu pejabat dan A-3A-02, Empire Tower Empire Subang, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan Waktu Perniagaan Isnin ... Read More »

You might also likeclose