Vivix Shaklee – Mahalnya, Berkesan Ke?

Ramai yang berminat nak beli Vivix Shaklee sebab nak dapatkan khasiatnya. Tapi bila diberitahu harga Vivix Shaklee masing-masing terkedu sekejap. Yup, Vivix adalah produk premium Shaklee so memang tak hairanlah kalau harganya mahal sampai macam tu sekali kan?

Tapi, bagi yang serius nak sembuh dah tentu takkan berfikir panjang walau berapa pun harganya. Hakikatnya produk yang baik memang susah sikit kalau nak dapatkan dan agak mahal harganya berbanding produk-produk sintetik dan yang lain-lain kat pasaran. Cukup-cukup la dengan produk sintetik yang anda dah ambil bertahun-tahun tu. BUkannya bertambah sihat, makin teruk adalah. Okay, jom saya kongsikan sedikit tentang sirap shaklee/tonik ajaib ni.

Vivix Shaklee ni rasa dia agak masam sikit, ala-ala ribena tu tapi sangat pekat. Punya la pekat sampaikan sisa yang tertingga kat sudu tu pun kalau bancuh dengan air kosong pun boleh nampak lagi warna maroon yang pekat tu. Tapi jangan risau ye sebab Vivix Shaklee ni langsung tiada pewarna tiruan ye. Ia diekstrak hanya daripada tumbuhan semulajadi dan bebas daripada racun perosak dan apa-apa bahan kimis. Shaklee memang sangat ‘strict’ tentang perkara-perkara ni. Prinsip diorang semua produk mestilah semulajadi dan bebas bahan kimia.

Jom tengok apa yang ada dalam Vivix Shaklee ni yang buatkan ianya sangat2 ‘powerful’!

Muscadine Grape

Satu-satunya anggur di dunia yang memiliki lebih daripada 1 kromosom. Muscadine Grape ini memiliki 20 kromosom sebab tu lah saintis buat kajian yang lebih mendalam ke atas anggur hebat ni. Hasil kajian mereka terbuktilah bahawa anggur ini memang mempunyai ciri-ciri yang boleh menghentikan perkembangan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bakteria. Salah satu nutrisi terpenting yang diekstrak daripada Anggur hebat ini ialah Reservatrol yang amat penting untuk alternatif pelbagai masalah seperti penuaan, kanser, diabetis, gout, darah tinggi dan pelbagai lagi.

Purple Carrot

Daripada warnanya yang unk iaitu ungu-kuning dan ungu-oren juga telah menunjukkan ciri-ciri istimewa yang ada pada Purple Carrot ini. Ia adalah sumber vitamin A terbaik dan juga antioksidan yang berkualiti tinggi. Memalui pelbagai ajan yang telah dilakukan kepada tumbuhan istimewa ini terbuktilah bahawa ia adalalah sumber antioksidan, anti-radang dan pelbagai ‘anti’ lain lagi yang penting untuk tubuh. Selain itu,ia juga boleh membantu mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.

Elderberry

Kandungan terpenting dalam Elderberry ialah flavonoidsnya yang sangat penting iaitu sebagai antioksidan yang kuat. Antioksidan ini diperlukan tubuh untuk menguatkan sistem imun dan melawan jangkitan-jangkitan virus dan bakteria. Elderberry juga sangat kaya dengan vitamin A, B, C dan pelbagai lagi. Ia sangat bermanfaat untuk mengurangkan simptom Influenza,  menguatkan sistem imun, meredakan asthma, merendahkan tahap kolestrol, diabetis, meningkatkan kesihatan mata dan melindungi daripada serangan jantung dan strok.

Knotweed Jepun

Merupakann sumber reservatrol selain daripada Muscadine Grape. Reservatrol  sangat penting untuk anti-penuaan,merendahkan koletsrol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlit sukan dan mengurangkan berat badan.

So, sekarang anda semua dah tau kan apa kandungan Vivix ni. Jom baca pula apa kata pengguna Vivix Shaklee ni.

testimoni vivix diabetis

Vivix – Alternatif untuk Pesakit Diabetis

 

TESTIMONI VIVIX HEAVY SMOKER

Vivix – Alternatif Heavy Smoker

 

testimoni vivix kemoterapi

Vivix-Alternatif Selepas Kimoterapi

 

testimoni vivix angin ahmar

Vivix-Alternatif Angin Ahmar

 

testimoni vivix berhenti merokok

Vivix-Alternatif Berhenti merokok

 

 

Jemput baca tentang Khasiat dan Side Effect Vivix Shaklee di sini

 

 

So, berapa harga Vivix Shaklee yang hebat sangat ni?

Retail Price : RM475(tahan 1-2 bulan)

 

So, jimat dan sangat berbaloi sebenarnya dengan manfaat yang anda dapat. Kalau dibandingkan Rm475 dengan kesihatan anda apalah sangat kan..:)

 

 

Duit banyak tapi sakit pun banyak tak best jugak. Last2 duit habis beli ubat dan bayar treatment untuk sembuhkan penyakit-penyakit yang ada..:(

 

Kesimpulannya buatlah pelaburan bijak untuk kesihatan anda dan keluarga!

 

Jom VIVIX!

 

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose