Vitamin Sakit Lutut

Sejak kebelakangan ni ramai customer yang pm/sms/whatsapp saya tentang vitamin yang perlu diambil untuk mengatasi sakit lutut atau sakit sendi. Rata-rata mereka semua berminat sebab ibubapa atau ahli keluarga mereka yang mengalami sakit lutut atau sakit sendi ni.

Vitamin Sakit Lutut - Set Sakit Lutut Shaklee - Set Sakit Sendi Shaklee - Rawat Sakit Lutut

Vitamin Sakit Lutut – Set Sakit Lutut Shaklee

Sakit lutut lazimnya berlaku apabila anda mengalami kecederaan termasuklah ligamen koyak, serpihan tulang atau rawan terselit dibahagian sendi atau pun cecair pelindung lutut anda mula berkurangan. Selain itu, ia juga mungkin berlaku jika lutut digunakan secara berlebihan(overused).

Pengambilan supplement amat penting untuk memastikan tubuh badan anda dapat berfungsi pada tahap optimum. Justeru, ianya harus dimulakan seawal yang mungkin kerana supplement bukanlah ubat.

Supplement amat lembut pada badan tetapi ia sangat berkesan dan yang paling penting ianya tidak memberikan kesan negatif kepada tubuh untuk jangkamasa panjang.

Antara vitamin-vitamin yang dicadangkan untuk diambil bagi anda yang menghidap sakit lutut/sakit sendi ialah Advance Joint Health Tablet, Ostematrix, Omega Guard, Collagen Powder dan Vivix.

Sedikit info tentang vitamin-vitamin ni..

Advance Joint Health Tablet

Formulasi khusus untuk menyokong pergerakan, kelenturan dan fungsi sendi yang sihat. Ia mengandungi ekstrak Boswella aktif dengan zon tertunda, ekstrak jagung, Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C yang sangat penting untuk kesihatan sendi. Ia adalah 100% ekstrak sayur-sayuran.

Ostematrix

Ostematrix atau Kalsium Shaklee membantu tubuh mengekalkan kesihatan tulang supaya sentiada berada ditahap optimum. Selain itu, ia juga sangat penting dalam proses pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi.

Omega Guard

Omega Guard Shaklee membekalkan spektrum penuh ultra tulen, gred farmasetikal Omega 3 dan asid lemak yang berfungsi membantu mengekalkan kesihatan jantung, perkembangan otak dan kesihatan sendi.

Collagen Powder

Sumber kolagen yang diekstrak daripada sisik ikan merah ialah kolagen yang paling ringan, mudah larut dan senang diserap oleh tubuh. Ia sangat sangat berkesan bagi mereka yang mementingkan kecantikan serta kesihatan tulang dan sendi.

Vivix

Juga dikenali sebagai tonik ajaib yang merupakan campuran unik campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Ia mempunyai pelbagai fungsi antaranya ialah anti penuaan, menguatkan sistem imun dan menyokong kesihatan sendi.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: