TINGKATKAN KESIHATAN JANTUNG DENGAN GARLIC SHAKLEE

Assalamualaikum semua…malam ni rasa penat sikit sebab tadi pergi kenduri tahlil keluarga..Alhamdulillah majlis tadi semuanya berjalan lancar..kalau ikutkan badan ni memang nak masuk tido je..tapi dah janji dengan diri sendiri untuk update blog malam ni..so, hari ni saya nak share sikit tentang produk istimewa Shaklee yang mungkin ramai tak tahu lagi kehebatannya..bagi yang dah pernah amalkan memang confirm berpuas hati..:)

Produk yang saya maksudkan ialah GARLIC SHAKLEE..jom baca sikit apa sebenarnya  kelebihan produk istimewa ni..

Garlic Shaklee Membantu Mengekalkan Tekanan Darah

Kajian menunjukkan bahawa bawang putih mampu meningkatkan tahap kesihatan jantung dan berupaya mengekalkan tekanan darah dan tahap kolestrol di tahap normal.  Berdasarkan kajian yang telah dilakukan oleh Shaklee, terbukti bahawa Allicin iaitu sebatian yang ada di dalam bawang putih mempunyai pelbagai khasiat yang amat berguna untuk mengekalkan tahap kesihatan mikro organisma lain dalam:

  • Membantu mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolestrol.
  • Menggalakkan kesihatan jantung.
  • Memelihara tahap kesihatan mikro organisma penting.
  • Formulasi Shaklee yang unik bagi mengekalkan kandungan semulajadi bawang putih segar termasuklah sebatian yang membentuk Allicin.
  • Menggabungkan faedah kesihatan bawang putih dengan faedah antioksidan Spearmint dan Rosemary.
Sumber:Product Guide Shaklee
Sekian saje perkongsian saya untuk malam ni..bagi anda yang berminat nak merasai kehebatan produk Garlic Shaklee ni bolehlah hubungi saya sekarang di 012-3461698..
Selamat malam..:)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: