Testimoni set Triple M

salam semua..
Hari ni saya nak sharekan testimoni dari customer yang ambil trial pack Set Triple M..untuk makluman dia ambil Trial pack Set Triple M + Omega Guard…Customer saya ni fully breastfeed mom..dia ni ade 4 orang anak..anak-anak dia 3 hero dan sorang je girl..so anda tau la macam mane penatnye nak melayan 3 hero2 ni kan..dia ni orangnye kecik molek je..kalau u all tengok memang x percaye dia dah ade 4 anak..dan sebagai ibu berkerjaya yang selalu menggunakan public transport pastu kena pulak uruskan anak-anak sendiri (sebab suami selalu balik lambat)..hmm..memang confirm penat sesangat..tapi eventhough kadang-kadang miss pun dia still boleh rasa kesan makan vitamin Set Triple M ni..apatah lagi kalau anda amalkan dengan konsisten.

http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/01/testimoni-set-triple-m.html

Yang bestnye, hari ni saya dapat sms dari customer ni dia nak order FULL set Triple M pulak..:)

Jom tengok sikit ape yang ade dalam set hebat untuk ibu menyusu Set Triple M Shaklee ni;

http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/01/testimoni-set-triple-m.html



Set Triple M Shaklee adalah untuk membantu penghasilan susu ibu disamping fungsi untuk meningkatkan kesihatan dalaman.

OsteMatrix™ (120 tabs): Lebih daripada Sekadar Kalsium OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Energizing Soy Protien: Pengambilan ESP yang konsisten dapat membantu penghasilan susu ibu, membekalkan tenaga sesuai untuk mereka yang baru pulih dari sakit, baik untuk kanak-kanak, menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot.

Alfalfa (330 tabs) : Mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Bertindak sebagai milk booster, kaya dengan nutrisi dan mineral, mengurangkan toksin, melegakan rasa kebas & sakit sendi, melancarkan pelawasan, merendahkan kolestrol.

Vitamin-C Sustained Release 500gm (180 tabs) : Anti-oksidan semulajadi, menggalakkan gigi,gusi,tulang, otot & salur darah sihat, membantu mengurangkan simpton alergi.

Vitalea (120 tabs) : Mengandungi beta karotena, B12, kalsium, vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.mambantu fungsi penghadaman, pertumbuhan sel, penglihatan & pembentukan sel darah merah

B-Complex (120 tabs) : Mengandungi B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga. Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah di dalam tubuh. Menggalakkan kesihatan jantung, mengurangkan simpton kemurungan & tekanan.

* Set Shaklee ini juga amat sesuai untuk lelaki dan wanita seisi keluarga yang mementingkan kesihatan dalaman.

* ALFAFA tidak boleh diambil oleh pesakit SLE

So, bagi yang berminat boleh la isi borang order atau hubungi saya.

Agent Shaklee anda bagi kawasan Setapak, Cheras, Ampang, Hulu Langat dan Cyberjaya(weekday shj).
FB: www.facebook.com/MummyDinaShoppe
Emel : erni_jusri@yahoo.com
Whatsapp/sms : 012-3461698

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose