Testimoni Set Kurus Shaklee

Pelbagai jenama set kurus yang ada di pasaran. Kalau tengok testimoninya memang boleh buat anda gelap mata. Mana tak nya, kebanyakkan testimoni bergambar yang menunjukan pengguna hilang berkg2 dalam tempoh yang sangat singkat. Yang lagi best bila testimoni tu siap bagitau tak perlu bersenam dan jaga makan langsung untuk kurus. Memang tersangat teruja la kalau yang dah lama teringin nak kurus bila baca dan tengok testimoni-testimoni tu.

Tapi hati-hati ye. Sebab dah banyak set kurus dipasaran yang dah kena serbu dan ditarik balik lesennya kerana menggunakan bahan-bahan terlarang yang boleh memudaratkan pengguna. Selain tu ramai juga pengguna set-set kurus ni yang mengadu badan mereka naik berganda-ganda daripada sebelumnya bile berhenti makan set-set kurus tu(yo-yo effect).

Set Kurus Shaklee ialah antara set kurus popular di pasaran. Ramai yang dah cuba dan sangat berpuas hati dengannya. Setiap satu vitamin di dalam set kurus Shaklee ni telah diuji secara klinikal sebelum dijual kepada orang ramai. So, kat sini anda boleh nampak perbezaan antara Shaklee dan produk-produk kurus yang lain. Kebanyakan produk-produk kurus hanya bergantung kepada testimoni pengguna sahaja. Tapi produk Shaklee sangat berbeza sebab ianya disokong oleh pelbagai ujian klinikal. Testimoni pengguna hanyalah bonus daripada kami untuk anda je..:)

 

Jom tengok testimoni salah seorang pengguna Set Kurus Shaklee EXTRA ni:

 

testimoni set kurus shaklee

 

Dia ni  baru je guna set kurus Shaklee ni selama sebulan ..Vitamin yang diamalkan ialah CINCH SHAKE, CINCH TEA, OMEGA, LECITHIN, DTX DAN ALFALFA(SET KURUS EXTRA)

Baru sebulan dah nampak perubahan yang ketarakan. Kalau lagi lama mesti lagi banyak turunkan? Tak sabar nak tunggu hasil terkini dari pengguna ni. Nantikan perubahannya!

Walaupn ramai yang dah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee rupanya masih ramai juga yang gagal. HAirankan macam mana diorang ni boleh gagal. Bila saya selidik punya selidik, rupa-rupanya punca mereka gagal kurus ialah kerana cara pengambilan vitamin dan ‘meal plan’ yang salah.

 

So, memang teramat rugi dan membazirlah sesangat. Susah payah anda habiskan beratus-ratus ringgit semata-mata nak kurus tapi hasilnya sangat menghampakan. Sebab tu la kalau nak beli pastikan anda cari SID yang benar-benar pakar tentang cara pengambilan vitamin dan pakar tentang ‘meal plan’ yang benar-benar berkesan dan sesuai untuk anda.

 

Tahniah kepada anda yang dah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee dan sila kongsikan ilmu anda dengan rakan-rakan mahupun ahli keluarga anda yang lain.

 

Bagi anda yang sedang berusaha untuk kurus tersangatlah rugi kalau anda tidak bertindak sekarang. Sudah sampai masanya anda ucapkan selamat tinggal kepada imej 3G(gemuk, gempal, Gebu) anda tu. Unless la anda memang sayang sangat dengan lemak-lemak di badan tu..:)

 

Bonus: Setiap pembelian Set Kurus Shaklee EXTRA daripada vitaminhalal.com akan menerima ‘Panduan Pengambilan Vitamin’ & Cadangan ‘Meal Plan’ . Ekslusif untuk pelangan- pelanggan kami je ye..:)

 

Jemput baca tentang 15 Tips Kuruskan Badan Secara Semulajadi,Selamat dan Berkesan di sini

 

Dapatkan Set Kurus Shaklee EXTRA anda sekarang juga dan rasailah kehebatannya sendiri. Tak cuba tak tahu, dah cuba pasti mahu dan mahu lagi..:)

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose