Daftar Ahli Shaklee – Kenapa Beli Guna ID Orang Lain?

 Kenapa Beli Harga Biasa Atau Guna ID Orang Lain Sedangkan Anda Boleh Enjoy Bukan Sekadar Harga Ahli 

Jom sertai kami group Jutawan Muslimah! Anda cuma perlukan modal Rm65 sahaja + hati yang kental untuk keahlian seumur hidup dan boleh menikmati produk dengan harga ahli di samping menyambung Sunnah Nabi SAW iaitu berniaga. Di bawah group jutawan muslimah ini anda akan di pimpin oleh para master yang sangat komited untuk melahirkan lebih ramai muslimah yang bergelar jutawan..

Group kami ini sangat berbeza berbanding group2 lain ye..kerana setiap pendaftaran dalam group ini secara automatik anda akan memiliki access ke ‘secret group’(FB & Blog) yang tidak ditawarkan oleh distributor lain..dalam secret group ini anda akan di coaching dan juga di guide tentang produk2 shaklee secara percuma..pada bila2 masa..tanpa perlu keluar rumah..Oh ye, dalam group kami juga anda tidak perlu memaksa orang untuk menjadi ahli kerana mereka yang akan mencari anda..nak tahu macam mana??sertai kami sekarang!!!

Kenapa anda  perlu jadi ahli hari ini juga?

jadi ahli shaklee

Berminat untuk menyertai Group Jutawan Shaklee kami dan nak dapat income 5 – 6 angka setiap bulan?

Sila hubungi saya di 012-3461698(call/whatsapp/sms)

atau isikan terus borang keahlian ini segera!

Powered byEMF Online Survey
Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>