Looking for Best Job?

Dah bosan makan gaji tapi nak duit masih tak banyak? Bila duit banyak, masa untuk keluarga pula tiada! Adakah kerja sekarang merupakan passion anda dan the best job bagi diri dan keluarga anda?

Ikuti jejak mereka yang dah berjaya dengan menyertai the best job in the world ni iaitu bisnes Shaklee. Inilah jalan untuk kita keluar dari comfort zone dan mencari rezeki yang lebih baik dari makan gaji dan gaji yang tidak ada penghujungnya. Dan yang paling best ialah kerja ini boleh dilakukan di mana sahaja. Jadi anda ada masa lebih banyak utk diri dan keluarga anda.

best job

Di samping itu, kita juga menyambung sunnah Nabi SAW dalam berniaga. Jom sama-sama sertai saya untuk jadi ahli dan bersama dengan Mentor yang terbukti berjaya dalam bisnes Shaklee ni.

Syaratnya:-

Mestilah ada internet dan pandai berfesbuk atau blog. Tak tahu pun xper yang penting nak belajar.

MLM kene jumpa dan carik orang? Jangan risau, kita berniaga bukan untuk cari orang utk downline, tapi kita bantu orang untuk dapatkan vitamin halal dan terbaik utk kesihatan. Saya sendiri tak suka jumpa orang face to face dan cerita pasal MLM. Boleh putus sedara nanti.

jutawan

 Kenapa Bisnes Shaklee is the best job?

  • Boleh buat jualan melalui online sahaja. Anda bebas berada di mana sahaja. tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam biz Shaklee.
  • Unlimited income. Peluang menjadi Jutawan dalam masa kurang dari 5 tahun. Jadi, perlu ke kita makan gaji sampai umur 60 tahun?
  • Tak perlu cari Downline.
  • Boleh dapat 2 keuntungan – untuk harga runcit kerana kita boleh membeli produk dengan harga ahli & mengumpul point dlm bentuk uv
  • Jika mencapai minimum 150 uv (lebih kurang belian RM450 sebulan) boleh menukarkan uv kepada cash (lebih kurang RM22.50)
  • Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local & international/Umrah yg ditaja sepenuhnya oleh Shaklee jika cukup syarat.Umrah
  • Yang paling penting – Anda ada mentor yang berjaya. Dan yang best, mentor bukan sahaja ajar menjual, tetapi mengajar ilmu kerohanian. Jangan lupa, rezeki itu sebenarnya datang dari Allah SWT.

Jom sama-sama kita menaikkan taraf hidup kita untuk keluar dari hidup yang biasa-biasa ke arah hidup yang LUAR BIASA! Ingat best job ingat bisnes Shaklee!

jutawan1

 

Hubungi saya utk saya kongsi lebih lanjut di 012-3461698


Comments are closed.