Tag Archives: vitamin untuk sendi

Alternatif Untuk Penghidap Sakit Lutut dan Sakit Sendi

Sakit Lutut atau Sakit Sendi

Assalamualaikum semua.. Lama sungguh rasanya blog vitaminhalal.com ni tak berupdate. Almaklumlah kebizian melanda. Nak menguruskan beberapa anak-anak dan beberapa ‘rumah’ hehe. Sebenarnya lately ni kerap sangat saya dapat order dan pertanyaan bila Advance Joint Health Shaklee yang out of stock tu nak ada balik.  So, kali ni saya sharekan alternatif yang bermanfaat dan boleh membantu masalah sakit sendi atau sakit ... Read More »

Omega Guard – Minyak Ikan Terbaik

Tips Memilih minyak ikan yang bagus dan selamat “Hmm banyaknya minyak ikan kat farmasi ni..ada macam-macam jenama pulak tu..ada yang mahal dan ada jugak yang murah..mana satu yang paling bagus yek?” Pernah alami situasi macam ni? Saya percaya anda juga pernah tertanya-tanya soalan yang sama. Dulu saya selalu pening bila perlu memilih minyak ikan untuk keluarga. Tapi sekarang saya dah ... Read More »

5 CARA UNTUK MERAWAT GOUT

gout, sakit sendi,vitamin sendi,vitamin untuk sendi,

Salam semua..sebenarnya dah lama dah plan nak share tentang Gout ni..tapi banyak sangat halangannya..macam biasa la halangan paling besar ialah penyakit  malas..hehe..Alhamdulillah hari ni berjaya juga post entry penyakit Gout ni..:) APA ITU GOUT? Gout adalah keadaan dimana berlaku keradangan yang menyakitkan di tendon, sendi dan ianya membengkak. Sendi metatarsal-phalangeal di tapak kaki adalah tempat biasa terjadi. Ia mungkin gout ... Read More »

You might also likeclose