Tag Archives: Ubat Sakit Lutut

Alternatif Untuk Penghidap Sakit Lutut dan Sakit Sendi

Sakit Lutut atau Sakit Sendi

Assalamualaikum semua.. Lama sungguh rasanya blog vitaminhalal.com ni tak berupdate. Almaklumlah kebizian melanda. Nak menguruskan beberapa anak-anak dan beberapa ‘rumah’ hehe. Sebenarnya lately ni kerap sangat saya dapat order dan pertanyaan bila Advance Joint Health Shaklee yang out of stock tu nak ada balik.  So, kali ni saya sharekan alternatif yang bermanfaat dan boleh membantu masalah sakit sendi atau sakit ... Read More »

Vitamin Sakit Lutut

Vitamin Sakit Lutut - Set Sakit Lutut Shaklee - Set Sakit Sendi Shaklee - Rawat Sakit Lutut

Sejak kebelakangan ni ramai customer yang pm/sms/whatsapp saya tentang vitamin yang perlu diambil untuk mengatasi sakit lutut atau sakit sendi. Rata-rata mereka semua berminat sebab ibubapa atau ahli keluarga mereka yang mengalami sakit lutut atau sakit sendi ni. Sakit lutut lazimnya berlaku apabila anda mengalami kecederaan termasuklah ligamen koyak, serpihan tulang atau rawan terselit dibahagian sendi atau pun cecair pelindung ... Read More »

You might also likeclose