Tag Archives: testimoni vivix shaklee

Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Duit Semata-Mata

Testimoni Produk Shaklee

Bisnes Shaklee Bukan sekadar DUIT semata-mata! Banyak lagi yang korang akan dapat Antara yang akan buat korang makin teruja untuk buat bisnes shaklee ialah bila dapat feedback-feedback macam ni:   “Sis, kulit saya dah cantik balik Nasib baik saya cepat jumpa Set Kulit Cantik Shaklee. Scary betul rasanya bila membayangkan kulit yang berjerawat dan berlubang-lubang sebab salah guna produk dulu ... Read More »

Vivix Shaklee – Mahalnya, Berkesan Ke?

Ramai yang berminat nak beli Vivix Shaklee sebab nak dapatkan khasiatnya. Tapi bila diberitahu harga Vivix Shaklee masing-masing terkedu sekejap. Yup, Vivix adalah produk premium Shaklee so memang tak hairanlah kalau harganya mahal sampai macam tu sekali kan? Tapi, bagi yang serius nak sembuh dah tentu takkan berfikir panjang walau berapa pun harganya. Hakikatnya produk yang baik memang susah sikit ... Read More »

You might also likeclose