Tag Archives: peluang bisnes shaklee

Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Duit Semata-Mata

Testimoni Produk Shaklee

Bisnes Shaklee Bukan sekadar DUIT semata-mata! Banyak lagi yang korang akan dapat Antara yang akan buat korang makin teruja untuk buat bisnes shaklee ialah bila dapat feedback-feedback macam ni:   “Sis, kulit saya dah cantik balik Nasib baik saya cepat jumpa Set Kulit Cantik Shaklee. Scary betul rasanya bila membayangkan kulit yang berjerawat dan berlubang-lubang sebab salah guna produk dulu ... Read More »

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Sejak dua menjak ni saya banyak dapat soalan daripada customer dan kawan-kawan macam mana nak jadi ?? Tak kenal maka tak cinta, kalau dah kenal baru la jatuh sayang..hehe Antara soalan popular yang sering saya terima tentang nak jadi : 1. Berapa bayaran nak jadi ? Pendaftaran untuk menjadi cuma RM75(WM) & RM85(EM) ATAU membuat pembelian barangan melebihi 200 mata ... Read More »

You might also likeclose