Set Penyusuan Shaklee – Testimoni Pengguna

Perlukan Ibu Menyusu Ambil Set Penyusuan Shaklee? Kalau tak ambil tak boleh ke? Jawapannya ialah dah tentulah boleh. Dengan syarat anda makan makanan seimbang setiap hari(ikut cadangan nutrisi dalam pyramid makanan). Masalahnya sekarang ni ialah ramai ibu menyusu yang susah nak makan makanan seimbang. Sebab tu lah ramai ibu menyusu yang mengeluh kerana susu kurang atau susu merudum. Jangan salah sangka pulak ye dengan statement ni. Sebenarnya susu kurang kerana badan ibu kurang nutrisi dan tubuh tidak dapat berfungsi pada tahap optimum(untuk hasilkan susu yang banyak). Sebab tu lah penting untuk anda memastikan badan anda cukup semua nutrisi yang diperlukan. Barulah badan anda boleh hasilkan susu mengikut demand bayi anda dan rangsangan yang dilakukan..:)

Tapi ada juga yang cakap “saya tak ambil pun apa-apa supplement dan makan pun tak jaga sangat, tapi susu banyak je”. Ingatan daripada saya untuk yang cakap macam ni hati-hati ye..sebabnya takut nanti anda mungkin akan meningkatkan risiko untuk mengalami kesan buruk untuk tempoh jangkamasa panjang  contohnya Osteoporosis, gigi reput dan gugur serta kelihatan lebih tua daripada usia. Nanti bila berjalan dengan suami orang ingat jalan dengan kakak pulak..hehe

Sebenarnya ibu menyusu dan ibu mengandung ada persamaan. Antaranya persamaannya ialah sistem badan akan menyerap semua nutrisi yang diperlukan oleh bayi dalam kandungan untuk membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh bayi di dalam kandungan. Konsep yang sama terpakai untuk ibu menyusu juga iaitu badan anda akan menyerap semua nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan susu dan ini akan menyebabkan tubuh anda tidak mempunyai nutrisi yang lengkap untuk proses penggantian semula sel-sel baru tubuh anda.

Itulah serba sedikit cara sistem badan anda semua berfungsi. So, bagi ibu-ibu menyusu yang tidak yakin anda dapat 100% khasiat seimbang daripada makanan anda boleh la mempertimbangkan pengambilan Set Penyusuan Shaklee ni. Ramai yang dah dapat manfaat daripadanya. Cubalah sendiri dan rasakan kelebihannya!

Jom baca testimoni daripada salah seorang pelanggan kami mengenai Set Penyusuan Shaklee atau juga dikenali sebagai Set 3 M ni:

Set Penyusuan Shaklee, banyakkan susu, tambah susu, milk booster, tambah tenaga, testimoni pengguna Set penyusuan Shaklee

Aini: Still continue..Alhamdulillah banyak beza:) ok la..susu memang nampak pekat..pam susu pun banyak beza..masa 1st baby dulu, pam dapat la 2@3oz je..tapi this time dapat full bottle:). Badan pun rasa sihat, balik keje still rasa full of energy..hehe

Aini dah pun rasakan kehebatan Set Penyusuan Shaklee ni yang bukan je pekatkan dan banyakkan susu malah buatkan si ibu rasa bertenaga walaupun dah penat bekerja seharian(sambil pam susu pulak tu)..:)

Jom dapatkan 1 Set Penyusuan Shaklee untuk anda sekarang juga..tambah-tambah lagi dah nak dekat Bulan Ramadhan ni. memang berbaloi-baloi!

macam mana nak dapatkan Set Penyusuan Shaklee yang hebat ini?

Senang je..Klik je ‘Order Now’ atau SMS/Whatsapp ke 012-3461698 hari ni juga!!!

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose