Set Menyusu Shaklee – Milk Booster Terbaik Untuk Penyusuan

Masih tercari-cari Set Penyusuan Susu Ibu atau Milk Booster yang sesuai untuk anda? Set Menyusu Shaklee ialah Milk Booster terbaik untuk anda dan bayi.

Set Penyusuan

Alhamdulillah semakin ramai yang memilih untuk melaksanakan penyusuan susu ibu. Bermakna semakin ramai yang tahu tentang kebaikan dan kepentingan susu ibu kepada bayi. Selain daripada itu juga saya dapati dah semakin ramai ibu menyusu yang menambil berat mengenai pemakanan untuk menambahkan susu ibu. Antara yang menjadi pilihan ramai para ibu menyusu di luar sana ialah Set Menyusu Shaklee.

Pengambilan supplement atau vitamin tambahan membantu ibu menjaga kesihatan dalaman dan mengurangkan risiko kepada masalah akibat kekurangan nutrisi seperti pucat, keletihan, osteoporosis, kebas kaki dan tangan dan sebagainya. Set Menyusu Shaklee membekalkan semua nutrisi penting untuk ibu menyusu.

Set Menyusu Shaklee membantu para ibu  menghasilkan susu yang lebih berkualiti, kesihatan yang optimum dan kekal bertenaga untuk melakukan aktiviti harian.

Seperti yang diketahui ramai konsep penting dalam penyusuan ialah ‘Demand and Supply’. Tapi anda perlu ingat, tubuh akan berfungsi sebaiknya bila kesihatan berada pada tahap optimum. Sebab tu pengambilan supplement tambahan seperti Set Menyusu Shaklee amat penting.

Set Menyusu Shaklee juga dapat mengurangkan risiko ibu-ibu menyusu daripada masalah kesihatan berkaitan kekurangan nutrisi seperti osteoporosis, rasa kebas, sakit belakang, gigi luruh sebelum masanya etc.

Set Menyusu Shaklee boleh dibahagikan kepada 4:

1. Set 3M : Set Premium dengan Vita-Lea, B Complex, Vita-C , Ostematrix, Alfalfa, ESP

2. Eufor Pack : Set untuk yang Alergik dengan  alfalfa mengandungi Vita-Lea, B Complex, Vita-C , Ostematrix

3. Set E : Vita-Lea, B Complex, Vita-C , Ostematrix, Alfalfa

4. Set B : Set Asas mengandungi Vita-Lea, B Complex, Vita-C , Alfalfa

So, tunggu apa lagi? Jangan sampai susu dah merudum baru nak cari Milk Booster ye. Bertindak sekarang, dapatkan Set Penyusuan hebat ini sekarang!

Jom baca tentang Masalah saluran susu tersumbat di sini

Bonus: Setiap pembelian Set Menyusu Shaklee di Vitaminhalal anda layak mendapat:

  1. Jadual pengambilan vitamin
  2. Tips banyakkan susu
  3. Khidmat konsultasi berterusan

Inginkan Set Menyusu Shaklee atau Milk Booster Terbaik anda?  

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

You might also likeclose
%d bloggers like this: