Sunyi kerana masih tiada anak?Ingin Hamil Cepat?

Sunyi kerana masih tiada anak?Ingin Hamil Cepat?

 
 
Baru kahwin tapi nak anak cepat?ataupun dah lama kahwin tapi masih tiada anak?  Mesti dah macam2 cara yang anda cuba. Insyaa Allah GLA Complex Shaklee boleh membantu menyelesaikan masalah anda.
Bagaimana GLA Complex berkerja?
GLA (gamma linolenic acid) membantu menurunkan tahap kolesterol badan dan ia boleh digunakan untuk mengatasi sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut, meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan. Selain itu ,ia juga boleh melegakan kesakitan dan kekejangan kerana GLA ditukarkan kepada prostagdalin E1.
Nak cepat hamil? GLA boleh membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Mungkin ada yang tidak sedar bahawa setiap bulan seseorang wanita akan mengeluarkan cecair yang berwarna putih telur(sewaktu subur). Tapi bukan semua wanita mampu menghasilkan cecair yang subur. Sebab itulah GLA amat penting untuk membantu penghasilan cecair kesuburan tersebut, ia boleh membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. So, kalau sasaran hari yang ideal untuk persenyawaan pun sperma masih boleh survive lagi.
So, bagi bakal ibu yang masih menanti kehadiran cahaya mata cuba check warna cecair anda. Kalau warnanya colat, pekat & kering ia adalah signal bahawa cecair anda kurang subur.
Bagi yang dah ada cahaya mata @ yang terlebih produktif jangan takut nak ambil GLA ni sebab banyak lagi khasiatnya. Antaranya ialah Period yang tidak teratur, boleh menjadikan kulit cantik berseri, mengatasi masalah depresi, mengurangkan kolestrol etc.
 
Hubungi saya untuk penyelesaian kepada masalah anda:
sms/whatsapp ke 0123461698 atau
www.facebook.com/MummyDinaShoppe
atau emel ke erni _jusri@yahoo.com

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: