Set Kecantikan Shaklee Untuk Kulit Cantik, Gebu, Cerah dan Awet Muda

Set Kecantikan Shaklee merupakan satu-satunya supplement untuk kecantikan yang sentiasa selamat, berkesan dan halal.

Sebelm saya kongsikan lebih lanjut tentang Set Kecantikan Shaklee, apakata anda baca dulu testimoni pengguna yang sangat berpuas hati dengan set hebat ini..:)

Testimoni Set Kecantikan Shaklee

Bagi memudahkan anda, saya kongsikan juga antara soalan-soalan popular yang sering di tanya mengenai Set Kecantikan Shaklee ni:

1. Siapakah yang perlukan Set Kecantikan Shaklee ni?

Semua individu yang mementingkan kecantikan kulit dan ingin memiliki kulit yang cantik, gebu, anjal, cerah berseri dan awet muda.

2. Saya Ibu menyusu/hamil. Bolehkah saya menggunakan Set Kecantikan Shaklee ni?

Set Secantikan Shaklee selamat digunakan oleh semua golongan kecuali Vivix dan Collagen Powder. Vivix dan Collagen Powder tidak disarankan untuk ibu hamil/menyusu kerana ianya tidak diuji kepada golongan tersebut.

Walaubagaimanapun, ramai ibu hamil/menyusu yang mengambilnya atas pilihan sendiri memberi maklumbalas yang sangat memberangsangkan serta tidak memudaratkan diri mereka dan bayi.

3. Saya mengalami masalah kulit berjerawat. Bolehkah Set Kecantikan Shaklee ini membantu atasi masalah saya?

Set Kecantikan Shaklee sesuai untuk semua jenis masalah kecantikan iaitu kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit kering, kulit berminyak, masalah penuaan, dan untuk awet muda.

4. Berapakah harga Set Kecantikan Shaklee ni?

Set Asas – RM304 termasuk postage dan konsultasi daripada pakar nutrisi

Set Extra – RM402 termasuk postage dan konsultasi daripada pakar nutrisi

Set Premium – RM930 FREE postage dan konsultasi daripada pakar nutrisi + BONUS Free

Keahlian Shaklee untuk seumur hidup

5. Bolehkah saya nak beli dengan harga ahli?

Boleh, hubungi saya di 012-3461698 dan saya akan terangkan caranya.

6. Perlukah saya gunakan Set Penjagaan Kulit Shaklee bersama-sama dengan Set Kecantikan Shaklee ni?

Bergantung kepada bajet anda. Sekiranya anda ada bajet yang mencukupi saya memang sarankan untuk anda gunakan Set Penjagaan Kulit Shaklee(Enfuselle/Nutriwhite. Walaubagaimanapun, anda juga boleh menggunakannya bersama-sama dengan produk penjagaan kulit anda yang sedia ada.

Malas nak baca tapi nak nak penerangan lagi? Hubungi Erni di 012-3461698.

Okay, jom sambung balik tentang penerangan tentang Set Kecantikan Shaklee. Saya akan terangkan kepada anda tentang:

✔ Pengalaman saya menggunakan Set Kecantikan Shaklee

✔ Pilihan dan kombinasi yang ada dalam Set Kecantikan Shaklee

✔ Kebaikan mengambil Set Kecantikan Shaklee

✔ Kepentingan mengambil supplement untuk kecantikan

✔ Testimoni Set Kecantikan Shaklee

✔ Harga Set Kecantikan Shaklee yang paling jimat dengan servis ekslusive daripada pakar nutrisi kami.

Alhamdulillah setelah hampir 2 tahun menggunakan Set Kecantikan Shaklee, saya sangat berpuas hati dengan hasilnya dan saya mula rasakan hasilnya berganda-ganda jika dibandingkan dengan nilai yang dibayar. Sebenarnya saya mula mengamalkan Shaklee selepas melahirkan anak ke-2 iai tu hampir 3 tahun yang lalu. Pada mulanya saya hanya ingin mencuba supplement untuk tambah susu ibu tapi akhirnya jatuh cinta denga khasiat vitamin Shaklee yang sangat selamat, berkesan dan halal ni.

Setelah merasai sendiri Kebaikan Set Kecantikan Shaklee ni, saya berpendapat harganya terlau murah jika dibandingkan dengan kebaikan yang diperolehi daripadanya. Ia bukan sahaja terbukti berkesan dan selamat malah mendapat pengiktirafan halal oleh Jakim.

Testimoni Set Kecantikan Shaklee membuktikan bahawa hebatnya Set Kecantikan Shaklee ni yang membuatkan ramai wanita jatuh cinta berkali-kali dengannya.

Hampir setiap hari saya ditanya di pejabat samada dah kahwin atau belum walhal saya dahpun mempunyai 2 orang cahayamata. Saya juga selalu dipanggil adik oleh orang yang lebih muda daripada saya..dan sering dipanggil kakak oleh kanak-kanak..hehe.. Oh ya, saya sebenarnya adalah seorang pegawai khidmat pelanggan di sebuah bank. So memang setiap hari saya berjumpa dengan pelanggan yang berbeza. Syukur Alhamdulillah, saya hanya mampu tersenyum je.

Testimoni Set Kecantikan Shaklee Awet Muda

Okay, jom tengok apakah pilihan kombinasi yang ada dalam Set Kecantikan Shaklee.

Pilihan dan kombinasi yang terdapat dalam Set Kecantikan Shaklee

Kombinasi 1 : Set Kecantikan Shaklee –  Set Asas

Set Kecantikan Shaklee – Set Asas mengandungi kesemua nutrisi yang diperlukan oleh tubuh untuk memelihara kecantikan kulit anda

Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee – Set Asas membantu:

✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus

 

✔ Mencegah penuaan

 

✔ Menjadikan kulit lebih kenyal

 

✔ Mencerahkan kulit

 

✔ Menjaga kulit dari sinaran UV

 

✔ Mengurangkan parut jerawat

 

✔ Menjadikan wajah bersinar dan bermaya

 

✔ Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan

 

✔ Menjadikan wajah lebih berseri

 

Kombinasi Ke-2 : Set Kecantikan Shaklee – Set Extra

Set Kecantikan Shaklee

 Dengan Energizing Soy Protein

Kombinasi ke-3 : Set Kecantikan Shaklee – Set Premium

Set Kecantikan Shaklee

Menggabungkan fungsi kecantikan, kesihatan dan Anti Penuaan Terhebat di dunia

Baca lagi tentang Rahsia Kulit Cantik, Cerah dan Berseri di sini

Mari lihat pula testimoni pengguna Set Kecantikan Shaklee yang sangat berpuas hati dengannya.

Testimoni Set Kecantikan Shaklee

Testimoni Set Kecantikan Shaklee atasi Kulit Berjerawat

Testimoni Set Kecantikan Shaklee - Kulit Berminyak

Testimoni Set Kecantikan Shaklee atasi Kulit Kusam

Testimoni Set Kecantikan Shaklee Kulit Licin

Harga Set Kecantikan Shaklee adalah yang paling jimat dan menguntungkan. Mungkin anda pernah terbaca mengenainya di blog-blog lain. Tapi hati-hati kerana kami terima banyak maklumbalas daripada mereka bahawa mereka tidak dimaklumkan cara yang betul tentang pengambilannya.

Buat lah pilihan yang bijak. Jangan sampai anda terbeli daripada pengedar yang hanya mementingkan keuntungan semata-mata. Di Vitaminhalal.com, kami sangat mementingka servis yang bermutu dan kepuasan pelanggan.

Nak dapatkan pada harga yang lebih murah?

Daftar Sebagai Ahli Shaklee dan gunakannya untuk pembelian hari ni juga. Keahlian Shaklee berfungsi sama macam Jcard dan card loyalty yang lain. Anda akan dapat point untuk setiap pembelian dan ianya akan ditukarkan kepada wang tunai apabila cukup 150 point.

Alhamdulillah setakat hari ni hampir semua pelanggan kami yang sangat berpuas hati dengan Set Kecantikan Shaklee ni.

Ingin dapatkan Set Kecantikan Shaklee anda? Hubungi saya di 012-3461698 sekrang juga!

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


2 comments

  1. Good info…keep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose