Set Bersalin Shaklee Premium – Set Bersalin Shaklee

 Set Bersalin Shaklee  merupakan  Set Bersalin Terbaik  yang ada di pasaran. Kelebihan utama  Set Bersalin Shaklee  ialah ianya sangat bagus untuk diamalkan oleh  Ibu Berpantang  dan boleh diteruskan untuk  Ibu Menyusu .

Testimoni Set Bersalin Shaklee

 Set Bersalin Shaklee  juga terbukti selamat untuk bayi kerana membantu mengelakkan bayi daripada jaundis dan masalah kembung perut.

Bila pertama kali Erni dapat tahu tentang  Kebaikan Set Bersalin Shaklee  ni Erni rasa sangat teruja sebab saya ni allergic dengan jamu. Kalau makan jamu mesti badan rasa panas je dan muka dan badan pun akan ditumbuhi ruam.

Kedua-dua gynae yang Erni rujuk pun memang tak galakkan ambil jamu sebab jamu boleh membebankan buah pinggang dan menyebabkan bayi Jaundis.

Gynae sangat mencadangkan pengambilan supplement untuk membantu mempercepatkan penyembuhan luka bersalin dan mengembalikan kecergasan badan.

Bagi anda yang sedang tercari-cari  Set Bersalin  yang sesuai mesti nak baca  Testimoni Set Bersalin Shaklee  kan?

Untuk memudahkan anda, Erni kongsikan soalan-soalan lazim yang sering saya terima tentang  Set Bersalin Shaklee 

1. Bilakah masa yang sesuai untuk saya mula makan Set Bersalin ?

 Set Bersalin Shaklee  sangat istimewa kerana ia boleh dimakan sejurus selepas anda selamat melahirkan bayi anda. Sejenis vitamin yang terkandung dalam  Set Bersalin  ini boleh membantu menggalakkan penghasilan susu ibu (info eksklusif pengambilan vitamin ini akan disertakan semasa penghantaran).

2. Adakah  Set Bersalin  ini sesuai untuk saya yang melalui proses bersalin secara pembedahan?

 Set Bersalin Shaklee  sesuai untuk diambil oleh ibu yang bersalin normal dan pembedahan

3. Adakah  Set Bersalin  ini selamat untuk bayi?

 Set Bersalin Shaklee  dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi. Ianya dijamin 100% selamat untuk ibu dan bayi yang menyusu. Ia juga mendapat pengiktirafan halal oleh JAKIM.

4. Berapakah  Harga Set Bersalin Shaklee ?

Terdapat 3 pilihan untuk  Set Bersalin Shaklee . Ia boleh digunakan selama 3-4 bulan.  Boleh hubungi Erni Dinasyahmi di Facebook atau 012-3461698

  • Set Asas – RM268 ( hanya RM67 sebulan)
  • Set Extra – RM479 (hanya RM119 sebulan)
  • Set Premium – RM584(hanya RM146 sebulan)

5. Bolehkah saya beli pada harga ahli?

Boleh. Kalau nak beli Harga Ahli sila klik disini

Jom teruskan membaca artikel ni untuk ketahui 5 perkara di bawah:

1. Cara memilih  Set Bersalin Terbaik 

2.  Testimoni Pengguna Set Bersalin Shaklee 

3. Senarai Pilihan  Set Bersalin Shaklee 

4. Kepentingan Vitamin untuk Ibu Berpantang dan Menyusu

5. Harga Set Bersalin Shaklee   – serendah RM67 sahaja sebulan

Bagaimanakah cara memilih  Set Bersalin Lengkap ?

Pelbagai jenama  Set Bersalin  di pasaran untuk dipilih menyebabkan anda sukar nak buat keputusan. Kesemuanya menjanjikan pelbagai manfaat yang anda ingini. So, macam mana nak tahu mana yang terbaik untuk anda?

1. Pilih  Set Bersalin  yang berasaskan 100% bahan semulajadi. Pastikan ianya tiada kesan sampingan.

Kebanyakan  Set Bersalin  di pasaran boleh memberi kesan panas dan anda juga mungkin akan megalami ruam atau jerawat akibat pengambilannya. Ia juga boleh membebankan buah pinggang anda

2. Pilih  Set Bersalin  yang selamat untuk bayi anda. Keselamatan bayi anda perlu diutamakan. Penting untuk anda pastikan  Set Bersalin  tersebut tidak akan menyebabkan bayi anda jaundis, kembung ataupun cirit birit.

3. Cari  Set Bersalin  yang boleh membantu anda kembali pulih dengan cepat, kekal bertenaga sepanjang hari dan boleh digunakan untuk ibu menyusu memperbanyakkan susu ibu.

Pengalaman saya sendiri semasa bersalin anak pertama secara pembedahan dulu amat perit. Saya mengalami  Sembelit  yang sangat teruk walaupun mengamalkan ubat pelembut najis yang diberikan oleh gynae.

Dalam masa yang sama, saya juga mengambil  Set Bersalin  yang berasaskan jamu. Kesannya ialah badan berasa sangat panas sehingga naik ruam dan jerawat di muka dan badan. Manakala bayi saya pula cirit-birit disebabkannya.

Berbeza sangat jika dibandingkan dengan kawan saya yang mengambil  Set Bersalin Shaklee . Beliau adalah salah satu daripada  Testimoni Set Bersalin Shaklee yang sangat baik. Sampaikan bidan yang mengurut pun memuji kerana badannya masih cantik walaupun telah beranak 4.

Okay, jom tengok pilihan yang ada dalam  Set Bersalin Shaklee 

Pilihan 1:  Set Bersalin Asas 

Set Bersalin Shaklee Set Bersalin Asas  ni mengandungi kesemua nutrisi penting yang diperlukan oleh ibu bersalin normal/pembedahan. Ia membantu ibu berpantang untuk:

  • Sembuh daripada luka bersalin dengan lebih cepat
  • Membantu tubuh membina semula darah untuk menggantikan darah yang tumpah semasa proses kelahiran
  • Mengurangkan risiko meroyan pada ibu
  • Membuatkan ibu cergas dan bertenaga sepanjang hari

Kombinasi Ke-2 :  Set Bersalin Extra 

Set Bersalin Shaklee

 Set Bersalin Extra  memenuhi keperluan protein dan Kalsium bagi  ibu berpantang dan menyusu

Kombinasi ke-3 :  Set Bersalin Premium 

Set Bersalin Shaklee Set Bersalin Premium  membantu mengembalikan bentuk badan ibu berpantang kembali kepada asal sambil menyusu.

Keistimewaan  Set Bersalin Shaklee  ialah kerana kombinasinya yang sangat tepat dan sesuai untuk memenuhi keperluan dalaman dan luaran ibu berpantang. Baca lagi tentang 9 Manfaat  Set Bersalin Shaklee  di sini

Pengambilan vitamin tambahan juga sangat disarankan oleh pakar perbidanan kerana ia dapat membantu mempercepatkan proses pemulihan dan penyembuhan luka bersalin.

Dr Hamid Arshat merupakan pakar perbidanan yang berpengalaman lebih 30 tahun dalam bidang O&G. Beliau sangat menggalakkan agar ibu-ibu mula mengambil vitamin tambahan sejak mula mengandung, melahirkan dan sehingga ke akhir hayat.

Set Bersalin Shaklee

Jom baca pula Testimoni Pengguna Set Bersalin Shaklee  yang sangat berpuas hati dengan kesan positifnya. Ibu-ibu ini sangat suka sebab badan jadi lebih bertenaga, luka cepat sembuh dan susu melimpah ruah.

Testimoni Set Bersalin Shaklee

 Harga Set Bersalin Shaklee  memang sangat murah dan menjimatkan jika dibandingkan dengan  Set Bersalin  lain.

Anda mungkin pernah terlihat kombinasi set yang sama di blog-blog lain mahupun FB, tapi hati-hati kerana ramai pelanggan yang menghubungi kami kerana kecewa  Set Bersalin  yang mereka makan tidak memberikan hasil seperti yang diharapkan.

Setelah diselidik rupanya mereka tidak menerima konsultasi cara pengambilan yang betul. Pastikan anda memilih pengedar yang pakar tentang produk  Shaklee  dan jangan sampai terjatuh kepada pengedar yang hanya bermotifkan keuntungan semata-mata.

Senarai  Harga Set Bersalin Shaklee  yang paling murah dan menjimatkan standing dengan kualiti dan after sales sevice kami. Hubungi kami di di FB – Erni Dinasyahmi atau 012-3461698

  •  Harga Set Bersalin Shaklee Set Asas  – Hanya RM268 untuk kegunaan 3 – 4 bulan. Termasuk  konsultasi penyusuan
  •  Harga Set Bersalin Shaklee Set Extra  – Hanya RM479 untuk kegunaan 3 – 4 bulan. Termasuk konsultasi penyusuan
  •  Harga Set Bersalin Shaklee Set Extra  – Hanya RM584 untuk kegunaan 3 – 4 bulan. Termasuk konsultasi penyusuan

Nak dapatkan  Harga Set Bersalin Shaklee  anda sekarang?

1.  Daftar sebagai Ahli Shaklee.  Jangan risau kerana anda tak perlu memperbaharui keahlian anda setiap tahun atau membuat pembelian minimum setiap bulan. Konsep  Keahlian Shaklee  adalah seperti keahlian Sogo/Jcard etc. Setiap pembelian anda akan dapat point dan point ini akan ditukarkan kepada wang tunai(anda akan menerima cheque dari  Shaklee .

2. Hubungi Erni di FB :Erni Dinasyahmi untuk saya bantu anda dapatkan Set Bersalin 

Alhamdulillah, ramai pelanggan kami yang sangat berpuas hati dengan  Set Bersalin Shaklee  ni dan after sales service kami.

Bagaimanakah cara nak dapatkan  Set Bersalin Shaklee  ni?

Caranya sangat mudah. Anda hanya perlu ikut langkah-langkah di bawah:

Cara Order Shaklee Online

 Terima kasih kerana meluangkan masa anda untuk membaca artikel ini. Semoga bermanfaat untuk anda :)

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose