9 Manfaat Set Bersalin Shaklee

Wah, banyaknya jenama set bersalin ni! macam mana nak pilih ye? mana satu yang paling bagus yek? Pernah tak anda terfikir soalan-soalan macam tu? Bagi bakal-bakal ibu yang baru pertama kali melaluinya mesti pening kepala sebab tak tahu nak pilih yang mana. Saya dulu pun macam tu juga..hehe

Antara set -set bersalin yang terkenal di pasaran sekarang ni ialah Set bersalin sendayu tinggi, set bersalin Salindah, set bersalin Nona Roguy, set bersalin mustika ratu dan juga Set Bersalin Shaklee..:)

Dalam banyak-banyak ni saya pilih Set Bersalin Shaklee. Kenapa saya pilih Set Bersalin Shaklee? Keputusan ni saya buat  selepas saya rujuk kepada gynae tentang supplemen yang saya perlukan selepas bersalin. Hasil kajian saya Set Bersalin Shaklee adalah yang paling bertepatan dengan saranan gynae kepada saya. Nak tahu kenapa? Sebabnya ia ada pelbagai manfaat bukannya setakat nak sembuhkan luka dan nak kuruskan badan je..:)

Set bersalin shaklee, set berpantang shaklee, set pembedahan, vitamin ibu selepas bersalin, vitamin halal, vitamin semulajadi, vitamin ibu

Jom saya kongsikan Manfaat dan kelebihan Set Bersalin Shaklee ni:

  1. Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin
  2. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu
  3. Melancarkan proses penyahtoksinan(pengaliran keluar darah nifas)
  4. Membantu mempercepatkan proses mengembalikan berat badan ke bentuk asal
  5. Membekalkan tenaga berpanjangan(sangat penting kerana ibu perlu kerap bangun malam untuk menyusukan bayi)
  6. Membantu mengembalikan hubungan intim
  7. Mencantikkan kulit, kuku dan rambut
  8. Membekalkan semua nutrisi yang diperlukan tubuh seterusnya menjadikan sistem imun yang kuat kepada ibu dan bayi
  9. Menganjalkan payudara dan mengurangkan kesan regangan/stretch mark

Selain daripada itu, ramai para ibu yang dah menggunakan Set Bersalin Shaklee ni juga teruja dengan kesan lain yang mereka dapat daripadanya iaitu:

  1. Emosi lebih tenang(tiada kes meroyan)
  2. Lebih bertenaga(walaupun tak cukup rehat)
  3. Susu semakin melimpah ruah dan lebih pekat
  4. Hubungan intim lebih mesra
  5. Badan lebih sihat( tiada sakit2 badan)
  6. Kulit licin dan wajah berseri-seri walaupun dalam pantang
  7. Luka bersalin sembuh lebih cepat

Nak tahu lebih lanjut tentang Set Bersalin Shaklee? Klik di sini

 

Pastikan anda memlih set bersalin yang tidak memudaratkan diri anda dan bayi ye..

Berminat ingin dapatkan Set Bersalin Shaklee untuk anda dan bayi?

Klik ‘order now’ atau SMS/Whatsapp/call ke 012-3461698 sekarang juga!!!

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose