Senarai Cawangan Shaklee

Ramai yang tanya pada saya ‘ Kedai  Shaklee  Puan di mana ye?’

Cawangan Shaklee

Maaf ye, saya buat bisnes  Shaklee  ni secara online je. Saya tiada premis khusus.

Since ramai yang berminat nak pergi dan lihat sendiri produk-produk  Shaklee , saya kongsikan kepada anda senarai alamat ibu pejabat dan  Cawangan Shaklee

 Ibu Pejabat Shaklee Malaysia 
A-3A-02, Empire Tower
Empire Subang,
Jalan SS16/1,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan

Waktu Perniagaan
Isnin hingga Sabtu: 10:00 pagi hingga 7:00 malam

 Cawangan Shaklee Kuala Lumpur 
31, Jalan 2A/27A, Section 1,
Wangsa Maju Setapak,
53300 Kuala Lumpur.

Telefon : 603-4142 6442
Fax: 603-4149 6313

 Cawangan Shaklee Penang, Pulau Pinang 
A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya,
13700 Perai.

Telefon : 604-397 4325
Fax: 604-397 4324

 Cawangan Shaklee Ipoh, Perak 
32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

 Cawangan Shaklee Johor Bahru, Johor 
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.

Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188

 Cawangan Shaklee Kota Bharu, Kelantan  
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

 Cawangan Shaklee Kota Kinabalu, Sabah 
Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.

Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Okay, dah dapat semua alamatnya? Ada tak  Cawangan Shaklee  yang berdekatan dengan anda?

Kalau ada sila la jemput singgah ye. Tapi sebelum tu kena la Daftar Ahli Shaklee dulu. Cara nak daftar sangat senang, bagi detail anda dan bank-in Rm65 sahaja dan saya akan uruskan pendaftaran anda. Sebabnya hanya  Ahli Shaklee  je yang boleh beli produk  Shaklee  di kaunter. Kakitangan di kaunter akan minta IC untuk pengesahan.

Selepas tu, secara automatik anda dah boleh mulakan aktiviti memborong anda.:)

Oh ye, ada perkara penting yang perlu saya kongsikan dengan anda. Jika anda jumpa mana-mana  Cawangan Shaklee  selain daripada yang saya kongsikan di atas, hati-hati ye. Sebabnya kedai tersebut adalah milik individu tertentu dan bukannya milik  Shaklee .

Kedai-kedai ini tidak diiktiraf oleh  Shaklee  kerana ia telah melanggar etika pengendalian perniagaan yang telah ditetapkan oleh syarikat. Selain itu, sekiranya anda membuat pembelian dikedai tersebut, anda tidak akan dapat point untuk setiap pembelian anda.

Point ialah mata yang akan dikumpulkan dan ditukarkan kepada wang tunai pada bulan berikutnya. So, nampak tak betapa ruginya anda? Point atau wang tunai yang sepatutnya menjadi milik anda rupanya menjadi milik tokey kedai yang tak beretika tu.

Bagi anda yang jauh daripada senarai  Cawangan Shaklee  yang saya kongsikan tu, jangan risau ye. Hubungi saya di nombor yang tertera di bawah dan saya akan uruskan penghantaran produk yang diingini kepada anda secepat yang mungkin.

Jemput baca tentang  Kelebihan Jadi Ahli Shaklee  di sini.

Semoga perkongsian ini dapat membantu mempermudahkan anda anda membuat pilihan.

Sampai berjumpa lagi di entry akan datang.:)

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose