Senarai Cawangan Shaklee

Ramai yang tanya pada saya ‘ Kedai Shaklee Puan di mana ye?’

Cawangan Shaklee

Maaf ye, saya buat bisnes Shaklee ni secara online je. Saya tiada premis khusus.

Since ramai yang berminat nak pergi dan lihat sendiri produk-produk Shaklee, saya kongsikan kepada anda senarai alamat ibu pejabat dan Cawangan Shaklee.

Ibu Pejabat Shaklee Malaysia A-3A-02, Empire Tower
Empire Subang,
Jalan SS16/1,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan

Waktu Perniagaan
Isnin hingga Sabtu: 10:00 pagi hingga 7:00 malam

Cawangan Shaklee Kuala Lumpur 31, Jalan 2A/27A, Section 1,
Wangsa Maju Setapak,
53300 Kuala Lumpur.

Telefon : 603-4142 6442
Fax: 603-4149 6313

Cawangan Shaklee Penang, Pulau Pinang A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya,
13700 Perai.

Telefon : 604-397 4325
Fax: 604-397 4324

Cawangan Shaklee Ipoh, Perak 32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Cawangan Shaklee Johor Bahru, Johor 14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.

Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188

Cawangan Shaklee Kota Bharu, Kelantan 319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Cawangan Shaklee Kota Kinabalu, Sabah Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.

Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Okay, dah dapat semua alamatnya? Ada tak Cawangan Shaklee yang berdekatan dengan anda?

Kalau ada sila la jemput singgah ye. Tapi sebelum tu kena la Daftar Ahli Shaklee dulu. Cara nak daftar sangat senang, bagi detail anda dan bank-in Rm65 sahaja dan saya akan uruskan pendaftaran anda. Sebabnya hanya Ahli Shaklee je yang boleh beli produk Shaklee di kaunter. Kakitangan di kaunter akan minta IC untuk pengesahan.

Selepas tu, secara automatik anda dah boleh mulakan aktiviti memborong anda.:)

Oh ye, ada perkara penting yang perlu saya kongsikan dengan anda. Jika anda jumpa mana-mana Cawangan Shaklee selain daripada yang saya kongsikan di atas, hati-hati ye. Sebabnya kedai tersebut adalah milik individu tertentu dan bukannya milik Shaklee.

Kedai-kedai ini tidak diiktiraf oleh Shaklee kerana ia telah melanggar etika pengendalian perniagaan yang telah ditetapkan oleh syarikat. Selain itu, sekiranya anda membuat pembelian dikedai tersebut, anda tidak akan dapat point untuk setiap pembelian anda.

Point ialah mata yang akan dikumpulkan dan ditukarkan kepada wang tunai pada bulan berikutnya. So, nampak tak betapa ruginya anda? Point atau wang tunai yang sepatutnya menjadi milik anda rupanya menjadi milik tokey kedai yang tak beretika tu.

Bagi anda yang jauh daripada senarai Cawangan Shaklee yang saya kongsikan tu, jangan risau ye. Hubungi saya di nombor yang tertera di bawah dan saya akan uruskan penghantaran produk yang diingini kepada anda secepat yang mungkin.

Jemput baca tentang Kelebihan Jadi Ahli Shaklee di sini.

Semoga perkongsian ini dapat membantu mempermudahkan anda anda membuat pilihan.

Sampai berjumpa lagi di entry akan datang.:)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online



 
Call to action blog

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: