Resepi Istimewa ESP Shaklee

Salam semua..hari ni saya nak sharekan resepi istimewa untuk jadikan ESP Shaklee anda lazat sangat-sangat..sebenarnya ada banyak cara untuk bancuh ESP  Shaklee tapi ni adalah sebahagian resepi yang rugi kalau anda tak cuba..:)
Perkara yang paling penting sekali ialah anda kene tahu pantang larang ESP Shaklee ni dulu..
Pantang –larangnye ialah..jeng..jeng..jeng..
JANGAN GUNAKAN AIR PANAS!
Cara yang betul untuk bancuh ESP Shaklee ialah guna air suam..kalau air yang sejuk sangat macam air yang baru keluar dari peti sejuk pun tak boleh juga.nanti tak larut pulak..
Kalau nak bancuhan yang lebih sempurna boleh la gunakan SHAKER.

Antara resepi  menarik yang sedap untuk dicuba:-
(ESP 1 sudu, benda lain tu ikut selera)
1.            ESP dengan Sunquick
2.           ESP dengan Meal Shakes
3.           ESP dengan Meal Shake + Fiber (fiber plan dah discontinue, so boleh guna apa2 fiber)
4.           ESP dengan Meal Shakes dan Performance Drink (Mighty 3 Gems)
5.           ESP dengan susu
6.           ESP dengan kurma (blend)
7.           ESP dengan almond (blend)
8.           ESP dengan jus buah-buahan segar
9.           ESP dengan Cinch Shake

Dan ni dia satu resepi smoothie yang saya nak share…


Gabungan ESP, Meal Shakes, buah-buah beri, almond (badam), fiber dan madu.
Sedap sangat rasanya… protein anti oksidan mix :D
Anda boleh cuba campur ESP dengan apa-apa minuman kecuali minuman berkafein.
Tapi bagi saya yang paling best, ESP dengan Meal Shakes.. yumm yumm.
Selamat mencuba!


Berminat untuk mencuba produk Shaklee? Hubungi saya segera untuk maklumat lanjut:

Agent Shaklee anda bagi kawasan Setapak, Cheras, Ampang, Hulu Langat dan Cyberjaya(weekday shj).

FB: www.facebook.com/MummyDinaShoppe
Emel : erni_jusri@yahoo.com
Whatsapp/sms/call : 012-3461698

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose