Rawatan untuk senggugut atau Sindrom Pra Haid(PMS)

salam semua..
Hari ni saya terpanggil untuk share tentang kelebihan produk GLA Shaklee..
Ramai kawan-kawan perempuan saya di pejabat yang sering mengadu sakit bila period..dah macam-macam cara yang mereka buat tapi masih x berkesan tuntuk kurangkan sakit PMS tersebut..dan ade sorang kawan saya yang wajib akan mc bila period..sampaikan bos dan kawan-kawan lelaki yang lain pun dah tau masalah dia..

sebelum saya kongsikan kehebatan GLA Shaklee jom tengok ape PMS tu dulu..
“PMS adalah suatu kecelaruan biasa yang dikaitkan dengan perubahan hormon akibat kitaran haid dan menjejaskan wanita pada usia biak mereka, lazimnya berumur antara 25 dan 352. Bagi ramai wanita simptom PMS biasa yang dialami tujuh hingga 10 hari sebelum haid termasuk sakit kepala, kekejangan abdomen, lesu, kembung, mengidam makanan, selera bertambah dan gangguan tidur. Sesetengah wanita juga mengalami simptom emosi seperti perubahan perasaan, keresahan dan kemurungan. PMS, dalam bentuknya yang lebih teruk, dipanggil PMDD, dan boleh menjadi cukup serius untuk memberi kesan negatif kepada perhubungan seorang wanita, aktiviti sosial dan produktiviti kerjanya.” – Sumber Utusan Online

Ok, since semua dah tau ape tu PMS jom tengok apa yang GLA Shaklee boleh bantu kaum wanita..

Kelebihan dan khasiat GLA Shaklee

1. Membantu melancarkan kitaran haid dan melegakan sindrom pra haid(PMS)
2. Membantu meningkatkan kesuburan wanita dan melambatkan proses menopos.
3. Membantu mengurangkan risiko ‘blood Clot’ yang boleh menyebabkan penyakit jantung.
4. Menguatkan rambut dan kuku.
5. Menjadikan kulit sihat, gebu dan berseri-seri.
6. Membantu mengurangkan masalah ekzema.
7. Membantu mengawal penyakit kencing manis dan kolestrol serta darah tinggi.
8. Membantu melegakan simptom penyakit rheumatoid.
9. Menguatkan dinding arteri(mengandungi vitamin E).
10. Membantu menguatkan imuniti tubuh dan fungsi saraf.
11. Membantu melambatkan proses penuaan.
12. Membantu menyingkirkan lemak berlebihan bagi yang ingin mengurangkan berat badan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Berminat nak dapatkan GLA Shaklee? Sila isi Order Form atau hubungi saya di:

Agent Shaklee anda bagi kawasan Setapak, Cheras, Ampang, Hulu Langat dan Cyberjaya(weekday shj).
FB: www.facebook.com/MummyDinaShoppe
Emel : erni_jusri@yahoo.com
Whatsapp/sms : 012-3461698

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose