Rahsia Lahirkan Anak Cerdik dengan OMEGA GUARD, CHEWABLE VITALEA & MEAL SHAKE!!

Anak saya malas belajar”..”cikgu selalu mengadu anak saya kurang beri tumpuan dalam kelas”..”anak saya sering keletihan dan tidur bila disuruh belajar.. “
Ini adalah antara keluhan yang sering diutarakan oleh ibubapa disekeliling kita..
Apa yang anda lakukan untuk menjadikan anak anda CERDIK?.. Ramai ibu bapa yang seringkali terlepas pandang perkara ini. Ramai juga yang tidak tahu bahawa otak juga memerlukan nutrisi lengkap untuk membantu mengubungkan sel-selnya antara satu dengan yang lain.
Kebayakan ibu bapa lebih mementingkan perkara-perkara yang boleh dilihat oleh mata mereka sahaja.. Kemudian, bila anak mereka malas beajar atau lemah dalam pembelajaran mereka hanya tahu MEMAKSA anak mereka agar  lebih kuat belajar..walhal sebenarnya pemakanan untuk otak telah diabaikan.. tambah memburukan keadaan..dalam zaman yang serba cepat ini..segala-galanya inginkan yang pantas..so, dalam bab makanan pun anak-anak diberikan yang segera(FAST FOOD)..hasilnya anak pun tidak mendapat nutrisi yang lengkap seperti mana yang diperlukan oleh tubuh mereka..
Jadi sebagai ibubapa apa peranan kita yang sebenarnya??sanggupkah anda tengok anak anda sering keletihan dan kelesuan??..kalau anda sayangkan anak anda dan inginkan mereka menjadi anak yang cerdik  buatlah pelaburan yang bijak dengan membelikan Vitamin semulajadi untuk kecerdasan anak anda iaitu SHAKLEE OMEGA GUARD!!
 
http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/01/rahsia-lahirkan-anak-cerdik-dengan.html
 
Kenapa saya sarankan Shaklee Omega Guard untuk Anak Anda?
 • Kerana ianya kaya dgn DHA, EPA dan ARA nutrien penting untuk perkembangan intelek manusia atau erti kata lain meningkatkan fungsi otak.
 • Shaklee Omega guardmerupakan minyak ikan paling tulen di dunia, dengan 3 kali ketumpatan berbanding minyak ikan lain di pasaran.
Selain daripada minyak ikan yang bagus untuk kecerdasan otak anak anda MULTIVITAMIN juga sangat penting untuk kesihatan anak anda. Ia perlu  bagi memastikan anak anak kita mendapat nutsisi (vitamin dan garam mineral yang diperlukan tubuh untuk membesar dengan sihat). Multivitamin yang saya sarankan ialah Shaklee Vita-Lea for Children Chewable:
http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/01/rahsia-lahirkan-anak-cerdik-dengan.html
 • Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas.
 • Menyediakan 19 vitamin dan mineral penting
 • Sumber kalsium untuk pembinaan tulang
 • Baik untuk kesihatan
 • Sumber harian tambahan bagi vitamin B
Manakala, bagi anak-anak yang aktif dan tidak suka dengan vitamin berbentuk pil, ada alternatif lain buat mereka. Iaitu Shaklee Meal shakes.
http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/01/rahsia-lahirkan-anak-cerdik-dengan.html
Apa itu Shaklee Meal Shake?
 • Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak
 • Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
 • Rendak lemak dan rendah glisemik
 • Sumber protein dan kalsium
 • Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur
 • Pastikan anda memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Kepentingan nutrisi ini bukan sahaja untuk tumbesaran tubuh badan mereka, tetapi juga untuk otak yang cerdas.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 Berminat untuk mendapatkan Suplemen untuk anak anda?? hubungi saya sekarang!
Agent Shaklee anda bagi kawasan Setapak, Cheras, Ampang, Hulu Langat dan Cyberjaya(weekday shj).
FB: www.facebook.com/MummyDinaShoppe
Whatsapp/sms : 012-3461698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: