Persediaan Berpuasa Hebat Dengan Set Mighty 3 Gems

Apakah Persediaan Berpuasa anda?

Sempena Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi, pasti ramai anda di luar sana yang tercari-cari formula atau petua untuk kekal bertenaga semasa menjalani ibadah puasa. Sepanjang bulan puasa makanan-makanan sunnah menjadi pilihan utama semua umat Islam. Masa ni la kita dapat tengok ramai yang berebut-rebut nak borong kurma, kismis dan yang lain-lain kerana ingin merebut pahala sunat. Saya dan keluarga pun memang dah sediakan stok kurma dirumah untuk dimakan semasa berpuasa sunat dan juga sebagai persiapan untuk Ramadhan yang ditunggu-tunggu..:)

Sebagai tambahan kepada semua makanan sunnah tu anda semua juga boleh memasukkan Set Mighty 3 Gems Shaklee ke dalam menu bersahur dan berbuka anda dan keluarga. Ianya terbukti dapat meningkatkan tenaga dan mengurangkan rasa letih dan lapar semasa berpuasa.

Sedikit info tentang Set Mighty 3 Gems Shaklee ialah:

persediaan berpuasa, energy booster, tambah tenaga, vitamin halal, vitamin semulajadi, ibu menyusu

Performance Drink Shaklee:

  1. Performance Drink kurang gula dan tidak berkarbonat.
  2. Performance Drink bersifat isotonik iaitu mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Jadi ia lebih mudah diserap untuk menaikkan kadar gula dalam darah ke peringkat sepatutnya, dengan segera – kurang penat.
  3. Performance Drink mengandungi sedikit natrium bagi mempercepatkan penyerapan cecair oleh tubuh – kurang dahaga.

ESP Shaklee:

  1. ESP Shaklee ialah sumber protein soya terbaik(soya yang tidak diubahsuai secara genetic).
  2. ESP Shaklee memberikan tenaga berpanjangan dan membantu menahan rasa lapar. Ia mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh.
  3. Protein yang dibekalkan oleh ESP Shaklee adalah rendah lemak dan bebas laktosa serta kolestrol(tidak sama macam sumber protein lain cth:ayam, telur, daging)

Meal Shakes Shaklee:

  1. Mempunyai 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
  2. Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
  3. Rendah lemak dan rendah glisemik.
  4. Rasa yang lazat(perisa French). Boleh diminum bersama air kosong atau minuman kegemaran anda.

Jom lengkapkan persediaan berpuasa anda dengan mendapatkan Set Mighty 3 Gems bagi memastikan anda dan keluarga kekal bertenaga walaupun semasa berpuasa..:)

Anda pasti akan teruja dengan kebaikkan Set Mighty 3 Gem Shaklee ni!

Harga Set Mighty 3 Gems = RM346

Berminat nak dapatkan Set Mighty 3 Gems ni?

Klik ‘Order Now’ atau Sms/whatsapp/call ke 012-3461698 sekarang juga!

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose