Daftar Ahli Pengedar Shaklee

Alhamdulillah, bermula dengan keinginan untuk kekal sihat tanpa menggunakan ubat atau dadah akhirnya menemukan saya dengan Shaklee. Saya memilih Shaklee berdasarkan serba sedikit kajian tentang produk dan latar belakang syarikatnya.

4 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE 2017 CARA MUDAH ONLINE dan OFFLINE

Setelah yakin bahawa kesemua produk yang dikeluarkan adalah selamat, berkesan dan yang paling penting tiada kesan sampingan.

Selain itu, salah satu faktor yang membuatkan saya tekad memilih Shaklee dan mengamalkannya sehingga sekarang walaupun terdapat pelbagai jenama lain dipasaran ialah kerana ia mendapat pengesahan halal oleh JAKIM.

Perkara ini mungkin nampak remeh bagi sesetengah orang tapi sebagai umat Islam, “mencari yang halal itu adalah fardhu’.

So, sangatlah rugi kalau anda sangat menekankan aspek halal dalam pemakanan harian anda tetapi mengabaikan “halal” dalam pemilihan vitamin tambahan.

Oleh sebab itu, saya rasa terpanggil untuk berkongsikan khasiat dan kelebihan produk Shaklee supaya dapat membantu lebih ramai orang diluar sana untuk tidak melakukan kesilapan semasa memilih vitamin tambahan.

Alhamdulillah, Allah permudahkan niat baik saya dan pertemukan saya dengan mentor yang betul.  Walau pun asalnya saya hanya ingin membantu lebih ramai untuk kekal sihat tapi secara tidak langsung saya juga dapat membantu mereka menambahkan pendapatan sampingan dan meningkatkan ekonomi keluarga.

Dari hari ke hari kumpulan kami semakin membesar kerana ahlinya juga bertambah.

Tambah istimewa latar belakang ahli kumpulan kami adalah sangat mantap sehingga membolehkan kami untuk memberikan khidmat konsultasi yang terbaik bersesuaian dengan keperluan pelanggan kami.

 

Antara kepakaran ahli kumpulan kami ialah:

 

  • Perbidanan dan sakit puan – Sejak tahun 1994

 

  • Nutrisi dan pemakanan tambahan – Sejak tahun 1997

 

  • Pemasaran Internet – Sejak tahun 2010

 

  • Motivasi dan kepimpinan – Sejak tahun 1995

 

daftar ahli pengedar shaklee

Gabungan unik latar belakang ahli-ahli kami inilah yang membezakan kami daripada pengedar-pengedar Shaklee yang lain sehinggakan ramai yang meminta agar membantu mereka untuk turut sama berjaya dalam bisnes Shaklee ni.

Malah ada yang menyatakan ruginya mereka kerana tidak mengenali kami lebih awal sebabnya mereka tidak dapat keistimewaan seperti apa yang ahli shaklee dalam kumpulan kami..:)

 

Antara kelebihan yang diperolehi oleh Ahli Shaklee dalam kumpulan kami ialah:

  • Bimbingan ‘online’ yang berterusan iaitu 24 jam sehari secara PERCUMA!

 

  • Perbincangan ‘offline’ yang santai TANPA perlu meninggalkan keluarga. Aktiviti kumpulan kami sangat mengalu-ngalukan anda untuk membawa keluarga untuk setiap aktiviti.

 

  • Sokongan moral dan suntikan motivasi daripada upline dan ahli kumpulan.

 

Kesemua kelebihan ini exclusive hanya untuk ahli-ahli yang berdaftar dalam kumpulan kami ye..:)

 

So, pastikan anda pilih mentor yang betul supaya anda tidak menyesal dikemudian hari..:)

 

Berminat nak sertai group hebat kami? SMS/Whatsapp “DAFTAR AHLI” dan  ke 012-3461698 sekarang juga!

 

Jom tengok video Group Pengedar Shaklee Terbesar di Malaysia:

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: