Pengedar Shaklee Putrajaya, Cyberjaya, Kajang Dan Dengkil 012-3603750

PERHATIAN UNTUK SEMUA WARGA PUTRAJAYA, CYBERJAYA, KAJANG, DENGKIL DAN SEKITAR!

Anda sedang cari Pengedar Shaklee & Stokis Shaklee di area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Dengkil dan sekitar?

 

Pengedar Shaklee Putrajaya, Cyberjaya, Kajang Dan Dengkil, Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya, Cyberjaya, Kajang Dan Dengkil

Saya ialah Pengedar Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Kajang dan Dengkil boleh bantu anda untuk COD Produk Shaklee terus ke rumah anda hari ni juga!

Saya juga merupakan Stokis Shaklee area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang dan Dengkil dengan READY STOCK. Saya juga boleh uruskan penghantaran Produk Shaklee ke Seluruh Malaysia

Saya merupakan Pengedar Shaklee yang SAH BERDAFTAR dengan Shaklee Malaysia dan merupakan Agen Shaklee yang Terlatih dan BERPENGALAMAN dalam nutrisi Shaklee.

Insyaa Allah semua pelanggan kami akan dibimbing tentang Pengambilan Produk yang BETUL dan BERKESAN seperti yang disarankan oleh PAKAR NUTRISI Shaklee.

Hubungi saya Fatiha di 012-360 3750 untuk COD Shaklee ke seluruh area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang dan Dengkil.

 

5 Sebab Kenapa anda perlu Beli Shaklee daripada saya dan bukan Pengedar Shaklee atau Agen Shaklee lain?

1. Team kami dah pun mengamalkan produk shaklee lebih daripada 10 tahun. Insyaa Allah kami akan kongsikan pengalaman kami untuk membantu anda.

2. Team kami mempunyai direct access ke Nutritionist Shaklee. Insyaa Allah anda akan dibimbing tentang pengambilan produk shaklee yang terbaik untuk keperluan anda.

3. Saya sendiri merupakan pengguna produk shaklee yang telah mengamalkan Set Shaklee sejak tahun 2011.

4. Saya boleh COD Produk Shaklee ke rumah anda dengan segera(Insyaa Allah dalam masa 24 jam) dan saya hanya menjual produk shaklee yang fresh dari Shaklee Malaysia je.

5. Saya boleh guide anda tentang cara pengambilan produk yang betul dan berkesan kerana kami dilatih oleh Pakar Nutrisi Shaklee

 

Berminat nak buat Bisnes Shaklee untuk Jana Extra income dari rumah?

 

6 Sebab Kenapa Kena Pilih Saya Sebagai Shaklee Bisnes Partner anda?

1. Team kami dibimbing oleh mentor yang bertaraf Presidential Master(Pangkat Tertinggi dalam Bisnes Shaklee) yang dah pun menjana Income 6 angka sebulan. Ye, sebulan dan bukan setahun tau;)

2. Saya akan bimbing anda untuk langkah demi langkah sampai anda boleh berjaya dalam bisnes shaklee

3. Team kami mempunyai kelebihan dalam pemasaran bisnes shaklee online dan offline. So, anda boleh pilih ikut keselesaan anda samada nak buat bisnes online atau offline.

4. Panduan SOP bisnes Shaklee untuk mudahkan anda yang baru nak mulakan bisnes exclusive untuk yang berdaftar dengan team kami

5. Poster-poster cantik disediakan dan anda tinggal guna je.

6. Support group 24 jam. Istimewa untuk anda yang berdaftar dengan kami anda akan boleh hubungi kami bila-bila masa je jika perlukan bantuan.

 

Hubungi saya di 012-360 3750 untuk COD Shaklee atau penghantaran ke seluruh negara.

Nak Daftar Ahli Shaklee? Type “DAFTAR AHLI” dan whatsapp ke 012-360 3750 sekarang juga

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: