Alfalfa – Herba Moden Pelbagai Manfaat

atau lebih dikenali sebagai Raja Segala tumbuhan ni memang sangat berkhasiat kepada manusia. Terdapat pelbagai jenama di pasaran. sangat berbeza dari segi kualitinya berbanding lain di pasaran. sangat mementingkan kualiti. Hanya yang bergred tinggi yang mematuhi piawaian yang telah ditetapkan sahaja akan digunakan. ialah antara vitamin terpenting dalam semua . Antara set-set yang mengandungi ialah: Set Menyusu Shaklee Set Bersalin ... Read More »

Cara Jadi Ahli Shaklee

Cara Jadi Ahli Shaklee

Hampir setiap hari pasti ada yang bertanya dengan kami ‘Bagaimana ?’. So kali ni saya nak share langkah demi langkah mendaftar sebagai . Alhamdulillah, maksudnya semakin ramai yang sedar tentang keistimewaan produk dan perbezaannya berbanding produk-produk dan syarikat MLM yang lain. ialah sebuah organisasi yang memfokuskan kepada kepentingan memperbaiki tahap kesihatan semua individu. sanggup menghabiskan beratus-ratus juta hanya untuk R&D ... Read More »

Senarai Cawangan Shaklee

Cawangan Shaklee

Ramai yang tanya pada saya ‘ Kedai Puan di mana ye?’ Maaf ye, saya buat bisnes ni secara online je. Saya tiada premis khusus. Since ramai yang berminat nak pergi dan lihat sendiri produk-produk , saya kongsikan kepada anda senarai alamat ibu pejabat dan A-3A-02, Empire Tower Empire Subang, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan Waktu Perniagaan Isnin ... Read More »

Tips Banyakkan Susu Badan

Tips Banyakkan Susu Badan

Nak ? adalah salah satu topic yang paling saya suka. Kalau di tanya tentang topic ni memang saya rasa excited sangat nak cerita.hehe   Semasa mengandung anak pertama dulu saya memang selalu tercari-cari tentang . Saya memang baca pelbagai sumber yang ada termasuklah buku, majalah dan Internet. Bagi yang rajin membaca dan melayari internet pasti anda akan terbaca pelbagai . ... Read More »

Diari Seorang Pengedar Shaklee

Pengedar Shaklee

Perkongsian saya yang pertama untuk tahun 2014. Kali ni saya nak share tentang Diari Seorang yang sungguh indah tetapi penuh cabaran.:) Ramai yang bagi alasan tak cukup masa nak buat bisnes sebab selalu balik lambat dan lepas tu sibuk uruskan keluarga dan urusan rumah pula. Macam mana saya tau? saya pun pernah gunakan alasan yang sama jugak.:) Saya yang dulu ... Read More »

You might also likeclose