5 Perkara Penting Tentang Bayi Baru Lahir

Bayi Baru Lahir

Alam keibubapaan ialah alam yang mencabar bagi pasangan yang baru menimang cahaya mata. Sebagai ibubapa baru ada pelbagai ilmu baru tentang bayi yang akan anda pelajari setiap hari. Bagi ibubapa yang telah mengambil inisiatif menimba ilmu-ilmu penting tentang , anda mungkin akan melalui momen-momen indah ini dengan mudah dan lancar. Sebaliknya, ibubapa yang tidak menghadiri kelas antenatal mahupun menambah ilmu ... Read More »

Alfalfa Shaklee – Vitamin Asas Untuk Pelbagai Fungsi

alfalfa shaklee

merupakan asas kepada elemen penting untuk mencapai matlamat kesihatan yang anda idam-idamkan. sangat disarankan untuk diambil sebelum anda mengambil apa-apa vitamin tambahan untuk fungsi detox tubuh. Antara vitamin-vitamin yang boleh ditemui di dalam ialah Vitamin A, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin K dan Vitamin D. juga mengandungi mineral-mineral penting iaitu Kalsium, Zat Besi, Kalium, Fosforu, Sodium dan Silikon Magnesium. Terlalu ... Read More »

7 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online

Ahli Shaklee Online

Fenomena  dah melanda warga Malaysia. Bermula bulan Oktober 2013 yang lalu  telah pun melancarkan dengan secara rasminya Website . Ini bermakna semakin mudahlah nak buat Pembelian Online dan . So, bermulalah ‘ Hanya Di Hujung Jari’. Semua hanya perlu login di menggunakan ID dan Kata Laluan yang telah diberikan. Selain daripada membuat Pembelian Online dan , juga boleh melihat maklumat ... Read More »

Kepentingan Air Kepada Ibu Berpantang

Ibu Berpantang

Pengambilan air yang mencukupi sangat penting bagi . Lazimnya yang mengikut kaedah tradisional tidak dibenarkan untuk minum lebih daripada 2 gelas air. Alasan yang kerap diberikan oleh orang-orang tua ialah takut peranakan mengembang. Amalan berpantang yang kurang pengambilan air boleh menyebabkan mengalami masalah . Jika masalah berterusan untuk suatu tempoh yang lama, takut-takut nanti anda akan berisiko mendapat pula. Saya ... Read More »

Vitamin Shaklee Untuk Penyakit Asthma

Atasi Asthma

Masalah semput atau pun merupakan antara masalah pernafasan yang popular di Malayasia. Nak tahu tak macam mana  terjadi? Okay, macam ni. berlaku apabila saluran pernafasan menjadi sempit lebih daripada keadaan normal. Punca saluran pernafasan menjadi sempit ialah akibat mukus yang menempel atau berkumpul di bahagian dinding saluran pernafasan anda. Cuba tengok gambar ni. Betapa sempitnya saluran pernafasan penghidap semasa mendapat ... Read More »

You might also likeclose