Perbezaan Set Menyusu Shaklee dan Milk Booster Lain

ESP Shaklee

Antara soalan popular yang saya terima bila pelanggan bertanya mengenai ialah “Apa bezadengan milk booster yang lain?” Kalau dinilai daripada segi ‘menggalakkan penghasilan susu’ mungkin sama. Tetapi ni khasiatnya lebih daripada banyakkan susu ibu je. Ia bukan sekadar ‘milk booster’. Jom tengok apakah khasiat ni.. Kelebihan Memperbanyakkan susu ibu/Milk Booster   Menjadikan ibu lebih bertenaga   Mengurangkan tekanan/stress   Mengelakkan ... Read More »

Set Minda Genius Untuk Anak Pintar Dengan Omega Guard Shaklee

Minda Genius Anak Pintar

dikatakan mempunyai neuron yang lebih aktif dan saling berhubung berbanding anak-anak lain. Masalahnya macam mana nak rangsang supaya ?   Perkara paling penting untuk merangsang agar ialah dengan membekalkan semua nutrisi yang diperlukan oleh otak. Antara nutrisi utama yang penting untuk perkembangan otak ialah asid lemak , protein, karbohidrat, vitamin dan mineral. Seperti yang diketahui ramai sumber-sumber makanan yang mengandungi ... Read More »

Bayi Kenyang Sebab Susu Ibu Pekat Dengan ESP Shaklee

Penat melayan bayi anda yang kerap menyusu? atau bayi asyik menangis walaupun baru lepas menyusu? Kalau macam tu dah sah la anda perlukan supplement untuk penyusuan anda. Ramai ibu menyusu yang bagi feedback kepada kami yang susu mereka pekat dan bayi mereka lebih cepat kenyang serta  tidur lebih lama selepas mereka mengambil ESP Shaklee. Okay, jom tengok apa yang best ... Read More »

Set Kecantikan Shaklee Untuk Kulit Cantik, Gebu, Cerah dan Awet Muda

Set Kecantikan Shaklee merupakan satu-satunya supplement untuk kecantikan yang sentiasa selamat, berkesan dan halal. Sebelm saya kongsikan lebih lanjut tentang Set Kecantikan Shaklee, apakata anda baca dulu testimoni pengguna yang sangat berpuas hati dengan set hebat ini..:) Bagi memudahkan anda, saya kongsikan juga antara soalan-soalan popular yang sering di tanya mengenai Set Kecantikan Shaklee ni: 1. Siapakah yang perlukan Set ... Read More »

Rahsia Kulit Cantik, Cerah Berseri Dan Awet Muda

Lumrah perempuan pasti ingin kelihatan cantik. Ramai yang sanggup buat apa sahaja untuk pastikan kulit mereka cantik, cerah berseri dan kelihatan awet muda. Ada yang sanggup menggunakan produk-produk terlarang semata-mata nak dapat kulit cantik yang mereka idam-idamkan secepat mungkin. Antara rawatan kecantikan yang ada dipasaran ialah: Pembedahan Kos yang diperlukan amat tinggi. Anda perlu melalui pengalaman menyakitkan selepas dibedah dan ... Read More »

You might also likeclose