Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Duit Semata-Mata

Testimoni Produk Shaklee

Bisnes Shaklee Bukan sekadar DUIT semata-mata! Banyak lagi yang korang akan dapat Antara yang akan buat korang makin teruja untuk buat bisnes shaklee ialah bila dapat feedback-feedback macam ni:   “Sis, kulit saya dah cantik balik Nasib baik saya cepat jumpa Set Kulit Cantik Shaklee. Scary betul rasanya bila membayangkan kulit yang berjerawat dan berlubang-lubang sebab salah guna produk dulu ... Read More »

Alternatif Untuk Penghidap Sakit Lutut dan Sakit Sendi

Sakit Lutut atau Sakit Sendi

Assalamualaikum semua.. Lama sungguh rasanya blog vitaminhalal.com ni tak berupdate. Almaklumlah kebizian melanda. Nak menguruskan beberapa anak-anak dan beberapa ‘rumah’ hehe. Sebenarnya lately ni kerap sangat saya dapat order dan pertanyaan bila Advance Joint Health Shaklee yang out of stock tu nak ada balik.  So, kali ni saya sharekan alternatif yang bermanfaat dan boleh membantu masalah sakit sendi atau sakit ... Read More »

Kelebihan Berpuasa Di Bulan Ramadhan

Kelebihan Berpuasa Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum semua..Alhamdulillah, syukur sangat-sangat sebab dipanjangkan umur untuk bertemu lagi Ramadhan yang sungguh mulia ni. Selamat berpuasa saya ucapkan untuk semua pembaca blog vitaminhalal.com. Jom sama-sama perbanyakkan amal ibadah untuk mengejar pelbagai ganjaran hebat dan sangat istimewa yang ditawarkan oleh Allah S.W.T hanya dalam bulan Ramadhan ini. Alhamdulillah cuaca redup je hari ni. Rasa selesa je berpuasa hari ni. Hopefully ... Read More »

13 Punca Pembedahan Caesarean

Pembedahan Caesarean

Ibu mengandung lazimnya mengimpikan untuk melahirkan zuriat yang dikandungnya secara normal. Namun begitu tidak semua yang dikurniakan pengalaman bersalin normal. Ada sebahagian ibu mengandung yang telah dimaklumkan dari awal oleh ‘gynae’ yang mereka perlu menjalani Pembedahan Caesarean. Manakala sebahagian lagi pula terpaksa di bedah pada saat-saat akhir.   Golongan Ibu ini selalunya didapati mampu untuk melahirkan anak secara normal tetapi ... Read More »

You might also likeclose