Rahsia Kenapa Anda atau Anak Anda Sering Demam dan Selsema!

Anak anda & anda kerap demam dan selsema? Kami ada penyelesaiannya!!! “Hmm..penatnye anak asyik demam je..lepas adik..kakak pulak sambung..lepas tu suami pulak” Kenapa kita mengalami demam atau selsema? Sebenarnya itu adalah petanda badan kita sedang melawan sesuatu bakteria atau virus yang menyerang. Setiap kali diserang virus secara automatic system pertahan badan akan menjadi lebih kuat dalam melawan virus tersebut. Masalahnya ... Read More »

Set Milk Booster – Set 3M Shaklee

Set 3M Shaklee bantu ramai ibu menyusu membanyakkan susu! Polisi Penyusuan Susu Ibu Malaysia; “Semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir hingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehinggan mencapai 2 tahun. Makanan pelengkap hanya diberikan kepada bayi mulai umur 6 bulan.” Alhamdulillah sejak kebelakangan ni dah ramai ibu dan bakal ibu yang memilih untuk menyusukan bayi ... Read More »

Set Penyusuan Shaklee – Rahsia Kejayaan Penyusuan Anak Sehingga 2 Tahun

Bila keluar berjalan & dengan keluarga kami selalu terserempak dengan ibu/ayah yang memberi  bayi mereka susu formula. Saya & suami selalu cakap “kesiannye bayi  tu kan..kecik-kecik lagi dah kene minum susu formula..” Kekadang di hospital pun sama jugak..ada masanya saya ringankan mulut bertanya jugak kat ibu tersebut.. saya:      kenapa x breastfeed yek..? S ibu A:  susu tak cukup.. saya ... Read More »

Kelebihan Omega Guard @ Minyak Ikan Shaklee

Kelebihan minyak ikan Omega Guard Shaklee Ramai yang tertanya-tanya “Shaklee ada minyak ikan ke?” so, saya pun jawab la “ade, tapi nama minyak ikan Shaklee ialah Omega Guard”.  Rasanya ramai yang dah tau tentang kebaikkan minyak ikan ni yang amat bagus untuk kecerdasan otak dan kesihatan jantung kan? Hari ni saya ceritakan kelebihan tentang produkOmega Guard atau minyak ikan Shaklee ... Read More »

Set Kuruskan Badan Shaklee

Supplement Asas Untuk Mereka Yang ingin kuruskan badan dan berdiet Ramai sahabat yang bertanya mengenai set kurus Shaklee. Hari ni saya nak kongsikan set asas untuk kuruskan badan secara sihat dan semulajadi. Set ini hanya berkesan untuk anda yang betul-betul ingin keluar dari dunia ‘gemuk’. Set asas yang saya maksudkan ialah: 1.       Detox      Detox adalah proses pembersihan usus ... Read More »

You might also likeclose