Tips Hilangkan Parut Jerawat

Anda semua mesti pernah ada jerawatkan? Kadang-kadang bila jerawat tu ‘masak’ ringan je tangan tu nak picitkan..hihi..lepas tu mesti menyesal sebab tinggal parut jerawat..so hari ni saya nak share petua untuk hilangkan parut jerawat..selamat mencuba! Antara petua nenek moyang kita yang boleh diamalkan ialah:     1.Asah/kikis kulit kayu manis dan campurkan dengan madu. Sapu di muka yang berparut pada ... Read More »

RAWAT EKZEMA DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Ekzema – Atasinya dengan Omega Guard Shaklee Assalamualaikum semua.. Sempena dengan promosi  Shaklee Omega Guard ‘Buy 6 free 1’ sepanjang bulan februari 2013 ni saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai cara merawat ekzema dengan Shaklee Omega Guard. .sebelum tu, jom baca dulu apa sebenarya ekzema sebab ramai yang tidak sedar mereka sendiri atau anak  mereka adalah penghidap eczema.. Apa itu ... Read More »

Rahsia Lahirkan Anak Cerdik dengan OMEGA GUARD, CHEWABLE VITALEA & MEAL SHAKE!!

“Anak saya malas belajar”..”cikgu selalu mengadu anak saya kurang beri tumpuan dalam kelas”..”anak saya sering keletihan dan tidur bila disuruh belajar.. “ Ini adalah antara keluhan yang sering diutarakan oleh ibubapa disekeliling kita.. Apa yang anda lakukan untuk menjadikan anak anda CERDIK?.. Ramai ibu bapa yang seringkali terlepas pandang perkara ini. Ramai juga yang tidak tahu bahawa otak juga memerlukan ... Read More »

Shaklee Meal Shake Membantu Masalah Anak Kurang Selera Makan

Assalamulaikum semua.. Minggu lepas saya dan keluarga ada buat majlis makan-makan sempena majlis hari lahir putera & puteri kami..masa tu ade seorang kenalan keluarga kami yang mengadu anak mereka kurang selera makan dan sangat memilih makanan..selain dari itu, anak dia juga mengalami masalah berat badan dibawah garisan(underweight)..so hari ni saya nak kongsikan kepada anda semua yang mungkin mengalami masalah yang ... Read More »

Testimoni set Triple M

salam semua.. Hari ni saya nak sharekan testimoni dari customer yang ambil trial pack Set Triple M..untuk makluman dia ambil Trial pack Set Triple M + Omega Guard…Customer saya ni fully breastfeed mom..dia ni ade 4 orang anak..anak-anak dia 3 hero dan sorang je girl..so anda tau la macam mane penatnye nak melayan 3 hero2 ni kan..dia ni orangnye kecik ... Read More »

You might also likeclose