Tips Pekatkan Susu Ibu

Baby anda mengamuk kelaparan?? padahal baru je lepas menyusu..nak tau tak macam mana Shaklee Set B boleh bantu anda? Ramai dikalangan kawan-kawan mahupun pelanggan saya yang sering mengadu tentang bayi mereka yang kerap menyusu atau pun menyusu dalam tempoh yang sangat lama. Selain itu, ramai juga yang mengadu bahawa susu badan mereka cair. So, hari ni saya akan kongsikan tips ... Read More »

Doa Untuk Membanyakkan Susu Ibu

Assalamualaikum.. Bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi..kai ni saya nak kongsikan doa-doa dan zikir yang boleh diamalkan untuk menambahkan susu ibu.. Doa dan zikir untuk menambah susu ibu. 1. Doa Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk bayiku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah Engkau syariatkan.  Ya Allah seberapa banyak susu yang aku perolehi ... Read More »

Nutrisi Yang Diperlukan Ibu Hamil dan Penyusuan Susu Ibu yang Sihat

Assalamualaikum.. Oleh kerana banyak tempahan produk atau pun pertanyaan yang saya terima adalah mengenai kehamilan dan penyusuan, so hari ni saya nak share tentang info mengenai kehamilan dan penyusuan.  ____________________________________________ Nutrisi yang baik dan lengkap adalah amat penting dalam bagi ibu hamil dan bayi yang bakal lahir. Begitu juga bagi ibu yang menyusukan bayi mereka. Dalam tempoh kehamilan dan penyusuan susu ibu, ... Read More »

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Sejak dua menjak ni saya banyak dapat soalan daripada customer dan kawan-kawan macam mana nak jadi ?? Tak kenal maka tak cinta, kalau dah kenal baru la jatuh sayang..hehe Antara soalan popular yang sering saya terima tentang nak jadi : 1. Berapa bayaran nak jadi ? Pendaftaran untuk menjadi cuma RM75(WM) & RM85(EM) ATAU membuat pembelian barangan melebihi 200 mata ... Read More »

Sakitnya Ulser Mulut!!!

Ulser Mulut

Ulser Mulut memang sangat menyakitkan. Anda selalu kena ulser mulut? Sakit dia Tuhan je tau especially time makan kan? Kalau terkene pada lidah lagi susah dan nak bercakap pun sakit. Biasanya paling cepat ambik 4-5 hari baru pulih. Kalau kene tang tepi pipi atau di bahagian bawah bibir dan tergigit lagi lambat baik kan? Ini ada sedikit info tentang ulser mulut yang ... Read More »

You might also likeclose