SEMBELIT VS HERBLAX

Perut sakit??!!…masanya dah tiba. Dah masuk dalam bilik tapi lama menunggu hasilnya masih tiada. Senget-benget badan meneran dan berpeluh-peluh macam orang jogging semata-mata nak keluarkan isi perut yang perlu keluar. Setelah hampir sejam bertarung hingga macam-macam style posisi digayakan, akhirnya anda berjaya…Yaa…lega yang teramat hanya Tuhan yang tahu. Bunyi seakan proses melahirkan anak kan? Tapi sebenarnya bukan. Ini adalah siksaan ... Read More »

CARA ATASI MABUK MENGANDUNG

“Aduh!Penatnye..Asyik loya dan muntah je hari ni…” ataupun “eee..bau ape ni?rasa nak muntah dibuatnye..” Mabuk mengandung adalah perkara normal bagi kebanyakan ibu mengandung..tapi bagi sesetengah yang tidak pernah mengalaminya pasti akan terdengar suara-suara sumbang macam ni..”Alah psikologi je tu..” bagi anda yang  mengalami mabuk mengandung dan pernah terdengar suara sumbang macam tu mesti geram kan..bawak-bawak bersabar je la ye..biarlah Allah ... Read More »

MAKANAN UNTUK TINGKATKAN KESUBURAN

Antara makanan yang dapat tingkatkan kesuburan ialah: Betik Ialah antara jenis buah yang kaya dengan vitamin C. Vitamin C merupakan antioksida yang baik untuk tubuh. Ia juga dikatakan berupaya meningkatkan jumlah dan tahap  kesuburan sperma. Jadi amalkan buah betik dalam menu harian dan 500mg vitamin C untuk kesihatan. Kerang Kerang ialah makanan laut yang tinggi kandunagn zink. Kekurangan nutrient zink ... Read More »

Alfalfa – Penyelesaian Masalah Keputihan dan Rahsia Keintiman wanita .

Alhamdulillah..kita masih dipanjang umur..baru je selesai makan malam bersama keluarga..tiba-tiba teringat pula yang saya dah plan nak kongsi kepada semua tentang feedback daripada pengguna yang mengamalkan Alfalfa Shaklee.. Sebenarnya keputihan ni adalah perkara normal je di kalangan wanita..asalkan ianya berwarna jernih, putih dan tidak berbau..tapi kalau cecair tu dah berbau, berwara  kekuningan dan bersifat pekat pastu ditambah pulak rasa gatal-gatal ... Read More »

Khasiat dan Kebaikan Omega Guard Shaklee

Ramai kawan-kawan dan keluarga saya yang bertanya..”Omega Guard tu ape?”..ape Khasiat Atau  Kebaikan kalau makan Omega Guard?” Dan kebetulan bulan ini Shaklee adakan promosi produk Omega Guard..so hari ni saya nak share sikit tentang khasiat dan kelebihan vitamin yang terhangat dipasaran ni..Kalau anda semua nak tahu, Omega Guard ni ada banyak sangat khasiatnya..Tersangatlah rugi kalau anda tak dapatkan sebotol untuk ... Read More »

You might also likeclose