SET KESUBURAN SHAKLEE BANTU TINGKATKAN KESUBURAN!!

Hi, kali ini saya nak kongsi tentang set kesuburan shaklee. Ramai antara rakan-rakan dan pelanggan saya yang mengeluh dan sering bersedih kerana masih belum dikurniakan anak..dan saya rasa terpanggil untuk berkongsi khasiat Shaklee buat mereka yang ingin berusaha meningkatkan kesuburan.. Sebenarnya langkah pertama untuk meningkatkan kesuburan ialah memastikan kesihatan anda dan suami adalah dalam keadaan yang optimum terlebih dahulu..sebabnya kalau ... Read More »

19 PUNCA OSTEOPOROSIS

Salam semua..alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk update blog lagi..hari ni saya nak share tentang 19 punca  osteoporosis.. okay..jom tengok apakah punca Osteoporosis.. 1. ATLET profesional yang menggunakan tenaga di tahap optimum, seperti pelari maraton. 2.KURANG bersenam dan diet kalsium rendah.Badan kita akan mengekalkan kepadatan tulang mengikut aktiviti fizikal individu. Bagi anda yang kurang bersenam, badan anda tidak akan dapat mengekalkan ... Read More »

KURANG KALSIUM PUNCA OSTEOPOROSIS

Sempena promosi Ostematrix ‘Buy 6 free 1’ yang berlangsung sepanjang March 2013 ni..saya rasa terpanggil untuk share tentang kepetingan Kalsium kepada tubuh dan apakah penyakit yang boleh dielakkan dengan pengambilan kalsium yang mencukupi..rasanya anda semua pun tahu dan selalu lihat iklan mengenai kalsium yang sangat berhubung rapat dengan dan osteoporosis kan..kalau tengok  tv pun selalu ada iklan tentang kepentingan kalsium ... Read More »

5 CARA UNTUK MERAWAT GOUT

gout, sakit sendi,vitamin sendi,vitamin untuk sendi,

Salam semua..sebenarnya dah lama dah plan nak share tentang Gout ni..tapi banyak sangat halangannya..macam biasa la halangan paling besar ialah penyakit  malas..hehe..Alhamdulillah hari ni berjaya juga post entry penyakit Gout ni..:) APA ITU GOUT? Gout adalah keadaan dimana berlaku keradangan yang menyakitkan di tendon, sendi dan ianya membengkak. Sendi metatarsal-phalangeal di tapak kaki adalah tempat biasa terjadi. Ia mungkin gout ... Read More »

RAWATAN SAKIT GIGI

“Aduh, sakitnye gigi ni!” Hmm..anda pernah sakit gigi??Sakit gigi memang menyeksakan..orang tua-tua cakap sakit gigi ni adalah sakit kedua selepas sakit bersalin..hmm, anda setuju ke dengan cakap orang tua-tua tu..bagi saya sakit gigi ni berada dalam kelasnya yang tersendiri..memang teruk sakit gigi ni sampaikan nak tidur pun tak boleh dibuatnye..lagi satu masalah pesakit gigi ni ialah asyik nak marah je..pantang ... Read More »

You might also likeclose