MAKANAN UNTUK TINGKATKAN KESUBURAN

Antara makanan yang dapat tingkatkan kesuburan ialah: Betik Ialah antara jenis buah yang kaya dengan vitamin C. Vitamin C merupakan antioksida yang baik untuk tubuh. Ia juga dikatakan berupaya meningkatkan jumlah dan tahap  kesuburan sperma. Jadi amalkan buah betik dalam menu harian dan 500mg vitamin C untuk kesihatan. Kerang Kerang ialah makanan laut yang tinggi kandunagn zink. Kekurangan nutrient zink ... Read More »

Alfalfa – Penyelesaian Masalah Keputihan dan Rahsia Keintiman wanita .

Alhamdulillah..kita masih dipanjang umur..baru je selesai makan malam bersama keluarga..tiba-tiba teringat pula yang saya dah plan nak kongsi kepada semua tentang feedback daripada pengguna yang mengamalkan Alfalfa Shaklee.. Sebenarnya keputihan ni adalah perkara normal je di kalangan wanita..asalkan ianya berwarna jernih, putih dan tidak berbau..tapi kalau cecair tu dah berbau, berwara  kekuningan dan bersifat pekat pastu ditambah pulak rasa gatal-gatal ... Read More »

Khasiat dan Kebaikan Omega Guard Shaklee

Ramai kawan-kawan dan keluarga saya yang bertanya..”Omega Guard tu ape?”..ape Khasiat Atau  Kebaikan kalau makan Omega Guard?” Dan kebetulan bulan ini Shaklee adakan promosi produk Omega Guard..so hari ni saya nak share sikit tentang khasiat dan kelebihan vitamin yang terhangat dipasaran ni..Kalau anda semua nak tahu, Omega Guard ni ada banyak sangat khasiatnya..Tersangatlah rugi kalau anda tak dapatkan sebotol untuk ... Read More »

Tips Hilangkan Parut Jerawat

Anda semua mesti pernah ada jerawatkan? Kadang-kadang bila jerawat tu ‘masak’ ringan je tangan tu nak picitkan..hihi..lepas tu mesti menyesal sebab tinggal parut jerawat..so hari ni saya nak share petua untuk hilangkan parut jerawat..selamat mencuba! Antara petua nenek moyang kita yang boleh diamalkan ialah:     1.Asah/kikis kulit kayu manis dan campurkan dengan madu. Sapu di muka yang berparut pada ... Read More »

RAWAT EKZEMA DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Ekzema – Atasinya dengan Omega Guard Shaklee Assalamualaikum semua.. Sempena dengan promosi  Shaklee Omega Guard ‘Buy 6 free 1′ sepanjang bulan februari 2013 ni saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai cara merawat ekzema dengan Shaklee Omega Guard. .sebelum tu, jom baca dulu apa sebenarya ekzema sebab ramai yang tidak sedar mereka sendiri atau anak  mereka adalah penghidap eczema.. Apa itu ... Read More »

You might also likeclose