NAK MULTIVITAMIN SEMULAJADI?

Vitalea Shaklee Multivitamin terbaik anda! Perlukan ambil Multivitamin? Apakah kelebihan makan Multivitamin? Multivitamin yang macam mana yang sesuai untuk saya? Hmm..ni adalah antara soalan-soalan popular yang saya sering terima daripada pelanggan, kawan-kawan dan saudara-mara..:) Perkara paling penting sekali tentang pengambilan multivitamin ini ialah ia akan membantu anda kelihatan lebih menarik, sihat, ceria dan bertenaga! Sebenarnya, anda tak perlu ambil pun ... Read More »

VITAMIN UNTUK ANAK

Dah beberapa hari tak update blog..so hari ni saya nak share sikit tentang multivitamin Shaklee iaitu ‘Vita-Lea for Children Chewable’ untuk anak..sebab ramai yang ingat orang dewasa je yang perlu multivitamin ni..:) Kenapa anak anda perlukan vitamin tambahan? ~75% perkembangan otak anak berlaku semasa usia di bawah 3 tahun~ ~90% perkembangan otak kanak2 berlaku semasa usia 5 tahun~ ~85% kanak-kanak ... Read More »

LAGI SALAH FAHAM TENTANG PENYUSUAN SUSU IBU

Salam semua..kebelakangan ni saya kerap dengar kawan-kawan dan sedara mara yang bagi alasan tak breastfeed sebab susu badan mereka tak cukup..tapi bila ditanya macam mana tau tak cukup, diorang jawab sebab bila saya picit susu ade sikit je..:) Sebenarnya ramai sangat para ibu diluar sana yang tak tau bahawa susu ibu pada hari 1-3 memang sikit je..tapi kalau kita kerap ... Read More »

TINGKATKAN SISTEM IMUN DENGAN NUTRIFERON SHAKLEE

Keadaan persekitaran kita sekarang ni dah tak macam dulu..dulu, udara yang kita sedut memang fresh sangat.tak macam sekarang..sekarang ni dengan macam-macam pencemaran kadang-kadang nak bernafas pun rasa tak selesa je..mana taknye, asap kenderaan kat semua tempat..tu tak masuk lagi asap rokok dan lain-lain lagi..tu baru masuk bab udara..blom lagi bab makanan yang ada bahan kimianye..tu la antara sebabnya orang sekarang ... Read More »

SARAPAN TERBAIK UNTUK KANAK-KANAK

Perancangan harian anak anda mestilah bermula daripada makanan yang diambil semasa sarapan pagi..sarapan pagi amat penting kerana menurut kajian anak-anak yang mengambil sarapan yang berkhasiat sebelum ke sekolah memperolehi keputusan yang lebih baik dalam pelajaran matematik dan mampu membaca lebih cepat serta mempunyai daya tumpuan yang lebih lama berbanding dengan kanak-kanak yang tidak mengambil sarapan. Kenapa Sarapan Pagi Amat Penting? ... Read More »

You might also likeclose