Makanan tambahan terbaik untuk anak sering jatuh sakit

Meal Shake dan Omega Guard Shaklee adalah pilihan kegemaran bagi kebanyakan ibu buat anak-anak tersayang. Kedua-dua produk ini adalah antara produk yang LARIS dipasaran..keadua-duanya ibarat kembar tak seiras..hihi..anda nak tau kenapa?? Meal shake dan Omega Guard Shaklee adalah kombinasi yang sangat hebat untuk anak-anak anda yang sering demam, selsema, batuk atau pun lelah.. Kebaikan Shaklee Meal shakes? ·         Membekalkan sekurang-kurangnya 35% ... Read More »

Healing Crisis

Ramai yang kata makan vitamin akan ade ‘side effect’..tu yang ramai takut nak makan vitamin tu..tapi sebenarnye tak ramai yang tahu ape kenapa side effect tu berlaku..so jom baca soalan-soalan yang berkaitan tentang side effect-healing crisis ni….bagi memperjelaskan tanda-tanya anda semua.. Q:What is healing crisis?A:Healing crisis is a process in which the body undergoes an intense period of cleansing and ... Read More »

Lecithin

Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf.  Soya lecithin merupakan sumber utama kolina. Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi  daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin. Kelebihan Lecithin Shaklee Membantu dalam proses  penyerapan vitamin larut lemak A,D,E dan K. Membantu melindungi hati – menghalang pemendapan lemak di hati, sirosis ... Read More »

SEMBELIT VS HERBLAX

Perut sakit??!!…masanya dah tiba. Dah masuk dalam bilik tapi lama menunggu hasilnya masih tiada. Senget-benget badan meneran dan berpeluh-peluh macam orang jogging semata-mata nak keluarkan isi perut yang perlu keluar. Setelah hampir sejam bertarung hingga macam-macam style posisi digayakan, akhirnya anda berjaya…Yaa…lega yang teramat hanya Tuhan yang tahu. Bunyi seakan proses melahirkan anak kan? Tapi sebenarnya bukan. Ini adalah siksaan ... Read More »

CARA ATASI MABUK MENGANDUNG

“Aduh!Penatnye..Asyik loya dan muntah je hari ni…” ataupun “eee..bau ape ni?rasa nak muntah dibuatnye..” Mabuk mengandung adalah perkara normal bagi kebanyakan ibu mengandung..tapi bagi sesetengah yang tidak pernah mengalaminya pasti akan terdengar suara-suara sumbang macam ni..”Alah psikologi je tu..” bagi anda yang  mengalami mabuk mengandung dan pernah terdengar suara sumbang macam tu mesti geram kan..bawak-bawak bersabar je la ye..biarlah Allah ... Read More »

You might also likeclose