Set Susu Ibu Shaklee – Kelebihan Dan Rahmat Menyusukan Anak Dengan Susu Ibu

Kenapa Anda Perlu Susukan Bayi Anda? Lumrah bagi wanita yang baru pertama kali bergelar ibu pasti nak yang terbaik untuk bayi anda..oleh kerana ini merupakan pengalaman pertama anda, anda mungkin tertanya-tanya samada perlu memilih penyusuan susu ibu atau susu formula? untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat saya akan sharekan faktor-faktor yang menyebabkan anda mesti memilih penyusuan susu ibu.. Kelebihan ... Read More »

KELEBIHAN PENYUSUAN SUSU IBU

Susu ibu adalah salah satu bukti kekuasaan Allah. Ia merupakan anugerah istimewa yang tidak patut disia-siakan…Sebenarnya telah banyak kempen-kempen yang dijalankan oleh kerajaan bagi menggalakkan penyusuan susu ibu, tapi masih ramai lagi yang memilih untuk tidak menyusukan bayi mereka.. Berbeza dengan para ibu di negara2 barat..kebanyakan mereka di  barat termasuklah para artis telah pun mempraktikkan konsep penyusuan susu ibu ini ... Read More »

5 Tips Keselamatan Kanak-kanak

salam semua..Alhamdulillah kerana masih diberikan peluang untuk meng update blog..hari ni saya nak share artikel yang saya baca di majalah MamiBaby yang saya baca baru-baru ni..artikel tu tentang kes kanak-kanak hilang..saya pilih untuk share topik ni sebab sejak kebelakangan ni memang banyak sangat kes budak hilang.memang ada yang berjaya dijumpai tapi ramai sangat yang hilang lesap tanpa berita dan ada ... Read More »

ADAKAH BAYI ANDA MENDAPAT SUSU YANG MENCUKUPI

Tips Untuk Mengenalpasti samada bayi anda mendapat susu secukupnya. Bagi yang pertama kali menjadi ibu mesti risau kalau bayi anda asyik menangis je ataupun kerap menyusu..lagi menambahkan kerisauan bila ahli keluarga yang lain sibuk cakap yang susu anda tidak mencukupi..saya pun pernah melalui saat macam tu..tapi saya hanya senyum, positifkan diri dan menyusu jugak ikut demand bayi saya..:) Sebenarnya adalah ... Read More »

Perbezaan Vitalea Shaklee Dan Multivitamin Lain

Vitalea Shaklee Multivitamin Termaik Untuk Anda Dan Keluarga! Alhamdulillah masih dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan untuk update blog hari ni..kali ni saya nak sambung perkongsian tentang multivitamin hebat Shaklee iaitu Vitalea Shaklee..selalunye anda dengar cakap-cakap kawan-kawan atau orang-orang sekeliling je tentang Shaklee ni kan..hari ni saya akan sharekan fakta tentang perbezaan Vitalea Shaklee berbanding multivitamin lain di pasaran..:) PERBEZAAN VITALEA ... Read More »

You might also likeclose