Vitamin Untuk Diabetes : Kawal Gula Dalam Darah Dengan Vitamin Semulajadi dan Terbukti Berkesan

Vitamin Untuk Diabetes - Vivix Shaklee

Hmm, puas fikir apa yang nak di share hari ni. Tiba-tiba dapat ilham nak share tentang vitamin untuk diabetes. Itupun sebab teringat tadi masa hantar mak & ayah gi  airport untuk tunaikan umrah terdengar makcik(adik ipar ayah) cakap yang doctor diagnose dia dah ade diabetes. So dia memang risau sangat nak-nak badan dia pun agak berisi dia takut tu intro ... Read More »

ATASI SEMBELIT SEMASA HAMIL DENGAN HERBLAX, OSTEMATRIX & MEAL SHAKES SHAKLEE

Hamil dan sembelit adalah perkara biasa. Mengikut kajian kira-kira 30 hingga 40 peratus wanita hamil mengalami sembelit. Ini diakibatkan oleh tekanan oleh uterus anda yang semakin membesar ke atas rektum, serta hormon-hormon kehamilan yang memperlahankan pergerakan makanan melalui salur penghadaman anda. Sesetengah pil zat besi juga boleh membuatkan sembelit menjadi lebih teruk. Apakah yang boleh saya lakukan mengenainya? Pertama sekali, ... Read More »

GLA COMPLEX SHAKLEE VS EPO

Ramai dikalangan kawan-kawan dan pelanggan wanita saya  yang tanya ‘Shaklee ada EPO tak?’ Jawapannya, YA Shaklee pun ada EPO juga..tapi nama produk EPO Shaklee iala GLA complex Shaklee. Mula-mula sekali kita tengok dulu apa itu EPO.. EPO atau Evening Primrose Oil diekstrak dari pada bunga Evening Primerose. Ia mengandungi 25% asid lemak penting termasuklah Linoleic Acid(LA) dan Gamma-Linoleic  Acid(GLA). Asid ... Read More »

SET KESUBURAN SHAKLEE BANTU TINGKATKAN KESUBURAN!!

Hi, kali ini saya nak kongsi tentang set kesuburan shaklee. Ramai antara rakan-rakan dan pelanggan saya yang mengeluh dan sering bersedih kerana masih belum dikurniakan anak..dan saya rasa terpanggil untuk berkongsi khasiat Shaklee buat mereka yang ingin berusaha meningkatkan kesuburan.. Sebenarnya langkah pertama untuk meningkatkan kesuburan ialah memastikan kesihatan anda dan suami adalah dalam keadaan yang optimum terlebih dahulu..sebabnya kalau ... Read More »

19 PUNCA OSTEOPOROSIS

Salam semua..alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk update blog lagi..hari ni saya nak share tentang 19 punca  osteoporosis.. okay..jom tengok apakah punca Osteoporosis.. 1. ATLET profesional yang menggunakan tenaga di tahap optimum, seperti pelari maraton. 2.KURANG bersenam dan diet kalsium rendah.Badan kita akan mengekalkan kepadatan tulang mengikut aktiviti fizikal individu. Bagi anda yang kurang bersenam, badan anda tidak akan dapat mengekalkan ... Read More »

You might also likeclose