Cara Atasi Anak Sembelit dengan Meal Shakes Shaklee

 Dalam Entry kali ini saya ingin kongsikan cara atasi anak sembelit dengan Meal Shakes Shaklee. Μasalah sembelit dikalangan kanak-kanak memang kerap berlaku.  Anak sulung  saya pun   pernah mengalaminya. Kalau diingatkan balik masa tu memang kesian sangat sebab dia memang meneran sunggu-sungguh tapi tak berjaya juga buang air besar..Anak saya mula fobia untuk buang air besar bila dia meneran sampai ... Read More »

1/3 Pesakit Jantung Meninggal Dunia – CoQ10 Shaklee Vitamin Jantung Anda

CQ10 Shaklee Vitamin Jantung Pilihan Anda! Ya, itulah statistic yang saya dengar semalam dari conference yang berlangsung di Sunway Hotel. Sangat mengejutkan tapi itulah statistic tentang sakit jantung iaitu pembunuh no 1 di negara kita berdasarkan kenyataan Pertubuhan Kebangsaan Jantung Malaysia. Tapi berita baiknya adalah 80% daripada punca penyakit jantung boleh dicegah!?   Bagaimana nak mencegah sakit jantung? Antaranya adalah ... Read More »

Kekal Cergas Berpuasa Dengan Mighty 3 Gems Shaklee

Mighty 3 Gems Shaklee – Sahur Sempurna untuk Kekal Cergas sepanjang Hari Assalamualaikum semua..mungkin ada diantara anda yang sedang sibuk mengganti puasa sekarang ni atau pun mungkin juga anda sedang sibuk mengejar pahala puasa sunat rejab selain..so, macam mana energy anda masa puasa ni ye? adakah masih kekal cergas dan bertenaga atau semakin lemah dan lesu? Okay, kali ni saya ... Read More »

Meal Shakes Shaklee – Minuman Kesihatan Anak Anda dan Keluarga

Promosi Meal Shakes Shaklee – Beli 6 percuma 1 Salam semua pembaca blog vitaminhalal..Sempena promo meal shakes Shaklee bulan jun 2013 ni, saya nak sharekan minuman favourite anak-anak saya dan ramai pelanggan kami..yang buatkan ramai pelanggan kami suka sangat dan repeat order Meal Shakes Shaklee ni ialah sebab ianya sangat mudah dibancuh dan rasa French Vanillanya yang sangat sedap..Meal Shakes ... Read More »

Puasa – Persoalan Menghadapi Ramadhan

Assalamualaikum semua pembaca blog vitaminhalal, saya sharekan video tentang Persoalan Puasa oleh Ustaz Azhar Idrus. Semoga Perkongsian Video ini membantu menjawab sedikit sebanyak persoalan puasa anda. Marilah bersama-sama kita tambahkan ilmu untuk memperbaiki amalan kita bersama. Selamat berpuasa ye.. Video UAI tentang Persoalan Puasa Sedikit info tentang Puasa dan Ramadhan. 1. (a) Makna puasa. Puasa dalam bahasa arab disebut “shoum” ... Read More »

You might also likeclose