Cara Semulajadi Rawat Anak Selsema

Kebanyakan ibubapa sering bergantung kepada klinik apabila anak mereka jatuh sakit tidak kiralah samada anak selsema, demam, ataupun batuk. Tambah memburukkan keadaan pula ramai doctor yang mengambil mudah dengan memberikan antibiotic semudah memberi ubat biasa tanpa memikirkan kesan sampingan yang bakal dihadapi oleh kanak-kanak tersebut. Saya sendiri pun pernah mengalami situasi macam ni masa anak-anak saya kecil. Antara yang saya ... Read More »

Masalah Jerebu – Tingkatkan Sistem Imun Dengan Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee bantu tingkatkan sistem imun tubuh anda! Masalah jerebu di Malaysia memang berada di tahap yang agak membimbangkan sekarang. Sebagai ibu anda pasti risaukan kesihatan anak anda dan keluarga. Tambah merisaukan bila sekolah telah kembali beroperasi seperti biasa. Oleh itu, anda perlu mencari alternatif bagi meningkatkan sistem imun anak anda supaya tidak terdedah kepada jangkitan virus-virus berbahaya di luar ... Read More »

Vitamin Semulajadi Shaklee – Perbezaan vitamin semulajadi dan sintetik

Ramai yang tidak sedar betapa penting memilih vitamin semulajadi dan lebih suka membeli vitamin biasa yang terdapat di farmasi ataupun klinik kesihatan.¬†Shaklee merupakan syarikat yang hanya mengeluarkan vitamin berasaskan semulajadi. Tak dinafikan, ramai yang ikut nasihat doktor, lagipun vitamin ni boleh dapat free kalau yang company cover kan? Dulu pun saya mcm tu jugak. Siap tanya kenapa doktor tak bagi ... Read More »

Vitamin For Heart

Do you know that there is a vitamin for heart? Shaklee just launch newly product called COQhealth which is a concentrated vitamin to our important organs especially Heart. This is an all-natural proprietary blend of CoQ10and resveratrol in a small softgel. The so called “vitamin for heart” helps produce energy in every cell of the body, especially in muscle cells ... Read More »

You might also likeclose