Set Penyusuan Shaklee – Testimoni Pengguna

Perlukan Ibu Menyusu Ambil Set Penyusuan Shaklee? Kalau tak ambil tak boleh ke? Jawapannya ialah dah tentulah boleh. Dengan syarat anda makan makanan seimbang setiap hari(ikut cadangan nutrisi dalam pyramid makanan). Masalahnya sekarang ni ialah ramai ibu menyusu yang susah nak makan makanan seimbang. Sebab tu lah ramai ibu menyusu yang mengeluh kerana susu kurang atau susu merudum. Jangan salah ... Read More »

Manfaat B Complex Shaklee Untuk Ibu Menyusu

B Complex Shakee adalah vitamin yang sangat penting untuk semua manusia.  Golongan yang sangat memerlukan vitamin B ialah wanita terutamanya ibu-ibu menyusu. Tapi ramai wanita yang tak tahu kepentingan vitamin B ni lebih-lebih lagi B Complex Shaklee. Ianya sangat penting untuk anda semua samada anda bekerjaya mahupun surirumah sepenuh masa. Kenapa B Complex Shaklee sangat penting untuk wanita especially ibu ... Read More »

Persediaan Berpuasa Hebat Dengan Set Mighty 3 Gems

Apakah Persediaan Berpuasa anda? Sempena Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi, pasti ramai anda di luar sana yang tercari-cari formula atau petua untuk kekal bertenaga semasa menjalani ibadah puasa. Sepanjang bulan puasa makanan-makanan sunnah menjadi pilihan utama semua umat Islam. Masa ni la kita dapat tengok ramai yang berebut-rebut nak borong kurma, kismis dan yang lain-lain kerana ingin merebut ... Read More »

Kelebihan Performance Drink Shaklee Berbanding Minuman Isotonik Lain

Kekal Hidrat dan Bertenaga dengan Performance Drink Shaklee Anda selalu minum minuman Isotonik untuk kekal bertenaga selepas penat melakukan aktiviti kegemaran mahupun harian anda? Adakah anda rasa minuman isotonic anda yang paling hebat? Kalau jawapan anda ‘Ya’ dah sampai masanya untuk anda fikirkan semula. Kenapa saya cakap macam tu? Sebab saya nak share dengan anda semua tentang kelebihan minuman Performance ... Read More »

Meal Shakes Bantu Atasi Masalah Anak Sembelit

Anak Sembelit? Anda dah cuba macam2 cara tapi masih tak berhasil? Hmm, saya pasti ramai anda di luar sana yang pernah atau sedang menghadapi masalah  anak sembelit ni. Memang kesian bila tengok diorang ni dok meneran. Lagi kesian bile anak anda menangis fobia bila nak buang air besar. Saya pun pernah lalui pengalaman anak sembelit. Anak sulung saya start sembelit ... Read More »

You might also likeclose