Daftar Ahli Pengedar Shaklee

Alhamdulillah, bermula dengan keinginan untuk kekal sihat tanpa menggunakan ubat atau dadah akhirnya menemukan saya dengan Shaklee. Saya memilih Shaklee berdasarkan serba serdikit kajian tentang produk dan latar belakang syarikatnya. Setelah yakin bahawa kesemua produk yang dikeluarkan adalah selamat, berkesan dan yang paling penting tiada kesan sampingan. Selain itu, salah satu faktor yang membuatkan saya tekad memilih Shaklee dan mengamalkannya ... Read More »

Cara Panaskan Susu Ibu(EBM)

Susu ibu atau susu perahan mengandungi pelbagai nutrisi penting yang diperlukan oleh bayi anda. Walaupun kandungan nutrisinya berkurangan apabila ianya dibekukan tetapi khasiatnya masih jauh lebih baik berbanding susu formula. Tapi hati-hati ya, sebabnya kalau cara memanaskan susu ibu salah, susu tu dah takde khasiatnya nanti. Actually daripada pemerhatian dan pengalaman saya ramai yang tak tahu cara yang betul untuk ... Read More »

Suami Semakin Sayang Dengan Vitamin Cinta

Cuit-cuit tapi tak rasa apa-apa, walhal baru 2 tahun berkahwin? Anda rindukan saat-saat seperti malam pertama?   Masalah ni adalah masalah yang sering dialami oleh pasangan suami isteri. Mungkin ada yang rasa masalah ni tak penting tapi sebenarnya impak akibat masalah hubungan intim suami istieri tersangat la besar. Banyak kes-kes penceraian dan kes hubungan terlarang atau pun dimadukan dalam diam ... Read More »

Senarai Kelengkapan Bayi Baru Lahir

Orang tua-tua menyarankan agar kelengkapan menyambut bayi baru lahir dimulakan apabila kandungan berusia 7 bulan dan ke atas. Walaubagaimanapun ada sebahagian bakal ibubapa yang membuat persiapan sebaik sahaja mengetahui berita tentang kehamilan. Tak kiralah anda berada di kategori yang mana. Yang pasti perasaan untuk menyediakan kelengkapan untuk bayi yang bakal lahir pasti sangat mengujakan. Bagi yang pertama kali bakal bergelar ... Read More »

Resepi Istimewa Cinch Shake Shaklee

Cinch Shake Shaklee adalah salah satu minuman kesihatan yang membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan. Ia memberikan rasa kenyang yang lebih lama dan juga bertindak sebagai ‘meal replacement’. Cinch Shake berfungsi sebagai pelengkap nutrisi bagi anda yang ingin berdiet. Tapi hati-hati ye kerana anda boleh skip hidangan anda sekali sahaja. Contohnya sekiranya anda merancang untuk mengambil cinch pada waktu makan ... Read More »

You might also likeclose