Diari Seorang Pengedar Shaklee

Pengedar Shaklee

Perkongsian saya yang pertama untuk tahun 2014. Kali ni saya nak share tentang Diari Seorang yang sungguh indah tetapi penuh cabaran.:) Ramai yang bagi alasan tak cukup masa nak buat bisnes sebab selalu balik lambat dan lepas tu sibuk uruskan keluarga dan urusan rumah pula. Macam mana saya tau? saya pun pernah gunakan alasan yang sama jugak.:) Saya yang dulu ... Read More »

Kenapa Saya Pilih Shaklee?

Kenapa Saya Pilih Shaklee

Kali ni saya rasa terpanggil untuk kongsikan ‘?’ walaupun sebenarnya ada banyak sangat MLM lain kat luar sana. Kisah saya dan bermula pada tahun 2011. Masa tu saya sedang berpantang anak ke-2. Masa berpantang anak ke-2 saya memang banyak sangat masa terluang sebab syarikat peruntukkan cuti bersalin selama 3 bulan. Yang buatkan masa berpantang saya tu sangat banyak masa terluang ... Read More »

Set Bersalin Shaklee Premium – Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

merupakan yang ada di pasaran. Kelebihan utama ialah ianya sangat bagus untuk diamalkan oleh dan boleh diteruskan untuk . juga terbukti selamat untuk bayi kerana membantu mengelakkan bayi daripada jaundis dan masalah kembung perut. Bila pertama kali Erni dapat tahu tentang ni Erni rasa sangat teruja sebab saya ni allergic dengan jamu. Kalau makan jamu mesti badan rasa panas je ... Read More »

Perbezaan Set Menyusu Shaklee dan Milk Booster Lain

ESP Shaklee

Antara soalan popular yang saya terima bila pelanggan bertanya mengenai ialah “Apa bezadengan milk booster yang lain?” Kalau dinilai daripada segi ‘menggalakkan penghasilan susu’ mungkin sama. Tetapi ni khasiatnya lebih daripada banyakkan susu ibu je. Ia bukan sekadar ‘milk booster’. Jom tengok apakah khasiat ni.. Kelebihan Memperbanyakkan susu ibu/Milk Booster   Menjadikan ibu lebih bertenaga   Mengurangkan tekanan/stress   Mengelakkan ... Read More »

Set Minda Genius Untuk Anak Pintar Dengan Omega Guard Shaklee

Minda Genius Anak Pintar

dikatakan mempunyai neuron yang lebih aktif dan saling berhubung berbanding anak-anak lain. Masalahnya macam mana nak rangsang supaya ?   Perkara paling penting untuk merangsang agar ialah dengan membekalkan semua nutrisi yang diperlukan oleh otak. Antara nutrisi utama yang penting untuk perkembangan otak ialah asid lemak , protein, karbohidrat, vitamin dan mineral. Seperti yang diketahui ramai sumber-sumber makanan yang mengandungi ... Read More »

You might also likeclose