Tips Merawat Migrain Tanpa Dadah

Salam semua pembaca Vitaminhalal.com. Hari ni saya nak share tentang migrain. Saya rasa terpanggil untuk share tentang migrain ni sebab ramai kawan-kawan saya yang menghidap migrain dan ramai juga yang tak tahu apa itu migrain Apa Itu Migrain? Sakit kepala yang disebabkan oleh Migrain memang sangat menyakitkan dan boleh mengganggu aktiviti harian. Ianya akan menyebabkan anda rasa kepala anda sangat ... Read More »

Testimoni Set Kurus Shaklee

testimoni set kurus shaklee

Pelbagai jenama set kurus yang ada di pasaran. Kalau tengok testimoninya memang boleh buat anda gelap mata. Mana tak nya, kebanyakkan testimoni bergambar yang menunjukan pengguna hilang berkg2 dalam tempoh yang sangat singkat. Yang lagi best bila testimoni tu siap bagitau tak perlu bersenam dan jaga makan langsung untuk kurus. Memang tersangat teruja la kalau yang dah lama teringin nak ... Read More »

Nak Kuruskan Badan Dan Banyakkan Susu Ibu

Majoriti ibu yang baru lepas bersalin pasti tercari-cari cara nak kuruskan badan. Masalahnya kebanyakkan ubat kurus di pasaran tidak sesuai diambil oleh ibu menyusu. So, bila terpaksa buat keputusan antara nak kuruskan badan dan susukan bayi, ada yang gelap mata sampai terpaksa lupakan kepentingan susu ibu kepada bayi. Sebab si ibu risau sangat berat badan yang berlebihan, akhirnya terpaksalah si ... Read More »

Collagen Shaklee Berkesan ke?

Salam semua pembaca vitaminhalal.com. Hari ni saya nak share tentang pengalaman seorang kawan saya yang mengamalkan Collagen Shaklee. Kawan saya ni dah guna Shaklee. Nama dan identiti terpaksa dirahsiakan sebab kawan saya ni pemalu orangnya..:) Kawan saya ni mula try Collagen Shaklee masa shaklee buat promosi sebelum ni. Yang buatkan dia terpanggil untuk cuba sebab dah bermacam-macam produk kosmetik dan ... Read More »

Panduan Beri Anak Susu Ibu Melalui Botol – Elak Anak Keliru Puting

Bagi ibu-ibu baru atau ibu yang baru berjinak-jinak dengan penyusuan susu ibu, anda pasti tertanya-tanya bilakah masa yang sesuai untuk memperkenalkan botol susu kepada anak anda.┬áDalam entri ini saya akan kongsikan beberapa tips untuk memperkenalkan penyusuan susu ibu melalui botol kepada bayi anda. 1. Waktu yang sesuai Masa paling baik untuk memperkenalkan penyusuan susu ibu melalui botol ialah sewaktu bayi ... Read More »

You might also likeclose