Meal Shakes Shaklee – Multivitamin Lazat Untuk Anak Anda dan Keluarga

Meal Shakes Shaklee bantu tingkatkan selera makan anak anda

Anak anda kurang selera makan?Anak anda tidak suka makan vitamin?  Sempena offer Meal Shakes Shaklee ‘Beli 6 Percuma 1’ untuk bulan Jun 2013 ni anda sebagai ibu perlu rebut peluang keemasan ni kerana promosi ini akan berakhir lagi 5 hari je lagi. Lepas ni kena tunggu lama lagi la baru boleh dapat harga istimewa ni tau..:)

meal shake shaklee, vitamin anak, vitamin kanak-kanak

Apa Yang ada dalam Meal Shakes Shaklee?

1) Meal Shakes Shaklee mengandungi multivitamin dan mineral yang membantu proses tumbesaran anak anda. Multivitamin inilah yang berfungsi menambah selera makan anak anda. Bukan tu je ye, sebabnya pengambilan Meal Shakes ini juga akan menjadikan anak anda lebih sihat, cergas dan cerdas. Maksudnya anak anda akan lebih sihat dan kurang jatuh sakit serta akan lebih fokus di dalam kelas.

2) Meal Shakes Shaklee mengandungi Serat yang sangat diperlukan dalam proses penghadaman sebab tu la kanak-kanak yang mengalami masalah sembelit disarankan mengambil Meal Shakes Shaklee.

3) Meal Shakes Shaklee mengandungi protein soya yang berkualiti tinggi. Protein ialah makanan utama sel tubuh sebab tu sumber protein perlu diambil oleh semua orang.

4) Meal Shakes Shaklee mengandungi Kalsium untuk membantu membina tulang dan gigi yang kuat.

Buatlah pelaburan yang bijak untuk simanja anda ye..kesihatan anak anda tanggungjawab anda!

Jangan lepaskan peluang ini. Bertindak sekarang kerana hanya yang pantas bertindak je yang akanyang terbaik dalam hidup mereka!

Berminat nak dapatkan Meal Shakes pada harga istimewa? Klik ‘Order now’ atau

sms/whatsapp  ‘Meal 5’ ke 012-3461698 sekarang!

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: