Meal Shakes Shaklee – Minuman Kesihatan Anak Anda dan Keluarga

Promosi Meal Shakes Shaklee – Beli 6 percuma 1

Salam semua pembaca blog vitaminhalal..Sempena promo meal shakes Shaklee bulan jun 2013 ni, saya nak sharekan minuman favourite anak-anak saya dan ramai pelanggan kami..yang buatkan ramai pelanggan kami suka sangat dan repeat order Meal Shakes Shaklee ni ialah sebab ianya sangat mudah dibancuh dan rasa French Vanillanya yang sangat sedap..Meal Shakes Shaklee ni ialah minuman segera yang sangat berkhasiat dan mempunyai kadar protein berkualiti tinggi serta mudah diserap oleh tubuh..bau French Vanilla tu je confirm akan buatkan anda semua tergoda..:)

meal shake shaklee, vitamin anak, vitamin kanak-kanak

 

Bagi yang belum pernah rasa kelazatan Meal Shakes Shaklee ni tersangat rugilah kalau tak beli sekarang.. sebab

nya dengan offer istimewa Shaklee ni anda takkan dapat pada bulan-bulan lain..satu canister Meal Shakes Shaklee ni boleh tahan 2-3 bulan(kalau untuk seorang anak je) tapi kalau nak minum satu family boleh la tahan sebulan..

Meal Shakes Shaklee ni memang sangat sesuai untuk anak anda yang tidak suka menelan tablet..ianya berbentuk serbuk dan sangat mudah dibancuh..Meal Shakes ni boleh diambil di waktu pagi dan sebelum tidur..selain itu Meal Shakes ni juga mengandungi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh..ia juga rendah lemak dan glisemik so orang diabetes pun boleh ambil ye..dah la ada banyak sangat khasiat..dengan rasa french vanillanya pula sangat lazat..tu yang anak saya Syahmi yang ‘picky eater‘ dan berat selalu ‘underline’ pun boleh terpikat..kalau dulu makan nasi memang susah sangat..dia hanya nak makan ayam je..tapi semenjak amalkan Meal Shakes Shaklee selera makan dah bertambah dan berat pun dah normal(ikut graf)..sampai doktor pun puji bagus..:)

Lagi buat saya suka sangat dengan meal Shakes shaklee ni ialah kalau dulu anak-anak saya(Dina & Syahmi) selalu sangat kena demam, selsema & batuk sebab duduk taska..tapi sekarang ni Alhamdulillah, dah jarang jatuh sakit..kalau selsema atau demam pun sehari je..esoknye mesti dah baik..Selain daripada tu..kesan lain pengambilan meal shakes shaklee ni ialah anak saya jadi lebih fokus, cepat tangkap apa yang di ajar dan kuat daya ingatan..kalau kami ajar sesuatu tu senang sangat dia nak faham dan ingat..:)

Promosi ni sampai 30 Jun je yek..sementara stok masih ada ye..sebabnya Meal Shakes Shaklee ni HOT ITEM kami..:)

Berminat? klik ‘order now’ atau sms/whatsapp ke 012-3461698

emel: ernijusri111@gmail.com

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose