Meal Shakes Bantu Atasi Masalah Anak Sembelit

Anak Sembelit? Anda dah cuba macam2 cara tapi masih tak berhasil? Hmm, saya pasti ramai anda di luar sana yang pernah atau sedang menghadapi masalah  anak sembelit ni. Memang kesian bila tengok diorang ni dok meneran. Lagi kesian bile anak anda menangis fobia bila nak buang air besar.

Saya pun pernah lalui pengalaman anak sembelit. Anak sulung saya start sembelit bila dia dah mula makan. Since then, walaupun dia BF dan suka makan buah tapi tetap sembelit juga. Yang saya tak pasti tu tentang pengambilan air masak, sebabnya anak saya ni tinggal kat rumah pengasuh. Bila saya tanya, pengasuh cakap ‘banyak dia minum air’ tapi tak tau la betul ke tidak sebabnya bila kat rumah saya tengok anak saya ni kurang nak minum air masak. Kalau jus buah-buahan tu memang laju la. Dah macam-macam cara yang saya dan suami cuba dan selalunya memang kena gi klinik jugak la untuk dapatkan pelembut najis. Masalahnya ubat pelembut najis ni tak bleh diamalkan selalu untuk anak sembelit sebab dia boleh mengakibatkan anak hilang daya meneran secara semulajadi.

Alhamdulillah sekarang ni saya memang dah tak risau pasal anak sembelit lagi sebab anak-anak saya dah tak sembelit langsung lepas saya berikan meal shakes shaklee setiap hari. Cara nak bagi anak minum Meal Shakes Shaklee ni pun senang je, cuma campurkan 1/2 sudu dalam susu mereka. Memang confirm lepas ni dah takde masalah anak sembelit lagi..:)

Jom baca testimoni para ibu yang dah berikan anak-anak mereka minuman hebat Meal Shakes Shaklee ni..

Meal shakes, anak sembelit, anak berak darah, elak anak sembelit

okay lah, anda pun dah baca testimoni-testimoni Meal Shakes Shaklee kat atas tadi kan? Ape kata anda cuba sendiri dan share dengan kami pula..:)

Nak baca lagi tentang Meal Shakes Shaklee? klik di sini

Hubungi saya jika berminat nak cuba Meal Shakes Shaklee ni ye..:)

Klik ‘order now’ atau sms/whatsapp/call ke 012-3461698 sekarang juga!!!

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose