Khasiat dan Kebaikan Omega Guard Shaklee

Ramai kawan-kawan dan keluarga saya yang bertanya..”Omega Guard tu ape?”..ape Khasiat Atau  Kebaikan kalau makan Omega Guard?”

Dan kebetulan bulan ini Shaklee adakan promosi produk Omega Guard..so hari ni saya nak share sikit tentang khasiat dan kelebihan vitamin yang terhangat dipasaran ni..Kalau anda semua nak tahu, Omega Guard ni ada banyak sangat khasiatnya..Tersangatlah rugi kalau anda tak dapatkan sebotol untuk kegunaan seisi keluarga anda. So, jangan berlengah.. lagi  jom dapatkan sebotol atau borong 6 botol terus sempena Promosi Hebat sepanjang  Februari  ini BELI 6 PERCUMA 1…memang berbaloi..:)
http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/02/khasiat-dan-kebaikan-omega-guard-shaklee.html

Khasiat dan Kebaikan Omega Guard Shaklee

• Membantu meningkatkan kesihatan arteri dengan membantu untuk mengurangkan pembentukan plak dan darah beku dalam arteri yang membawa kepada otak.

• Membantu memperbaiki tahap  kolesterol dengan merendahkan trigliserida dan meningkatkan HDL (kolesterol baik) tahap. Manfaat ini datang terutamanya daripada DHA dan EPA. Ketahui lebih lanjut tentang lemak yang melawan kolesterol.

• Membantu meningkatkan kesihatan sendi dengan mengurangkan kelembutan sendi dan kekejangan yang dikaitkan dengan artritis dan osteoartritis.

• Membantu meningkatkan kesihatan tulang dengan memberi kesan positif tahap kalsium dalam badan, mengurangkan kejadian reput tulang.

• Membantu meningkatkan kesihatan mental dengan membantu melindungi sel-sel saraf di dalam otak, membenarkan sel-sel saraf berkomunikasi lebih baik dengan satu sama lain. Orang yang kekurangan dalam omega-3 boleh mengalami kemurungan, gangguan bipolar, skizofrenia, gangguan makan, dan ADHD.

• Meningkatkan kesihatan kulit dengan membantu untuk mengurangkan gejala-gejala yang berkaitan dengan masalah kulit seperti jerawat dan psoriasis.

• Membantu meningkatkan kesihatan usus dengan mengurangkan keradangan usus, membantu mengurangkan gejala penyakit Crohn dan kolitis ulser.

• Membantu meningkatkan kesihatan paru-paru dengan mengurangkan keradangan dalam penyakit seperti asma.

• Mengurangkan kesakitan yang dikaitkan dengan PMS dan haid.

• Membantu mencegah kanser. Kanser kolon, payudara dan prostat semuanya telah dikaitkan dengan pengambilan omega-3.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Agent Shaklee anda bagi kawasan Setapak, Cheras, Ampang, Hulu Langat dan Cyberjaya(weekday shj).
Whatsapp/sms : 012-3461698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: