7 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online

Fenomena Shaklee Online dah melanda warga Malaysia.

Ahli Shaklee Online

Bermula bulan Oktober 2013 yang lalu Shaklee Malaysia telah pun melancarkan dengan secara rasminya Website Shaklee Online. Ini bermakna semakin mudahlah Ahli Shaklee nak buat Pembelian Online dan Daftar Ahli Shaklee Online.

So, bermulalah ‘Shaklee Hanya Di Hujung Jari’. Semua Ahli Shaklee hanya perlu login di Website Shaklee Malaysia menggunakan ID dan Kata Laluan yang telah diberikan. Selain daripada membuat Pembelian Online dan Daftar Ahli Shaklee Online, Ahli Shaklee juga boleh melihat maklumat terkini mengenai maklumat akaun, point terkumpul dan lain-lain lagi.

Ahli Shaklee Online

Untuk anda yang tertanya-tanya apa Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online, saya kongsikan maklumat ini untuk anda.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online

Proses Pendaftaran dijalankan secara online. Pendaftaran anda akan diuruskan oleh Pengedar Shaklee yang anda pilih daripada A-z.

  1. Anda dapat menjimatkan wang petrol anda. Tambahan lagi sekarang ni harga petrol dah mencanak-canak naiknya.
  2. Anda dapat mengelak daripada membayar tol dan wang tersebut dapat digunakan untuk perkara penting yang lain.
  3. Anda dapat jimatkan masa anda. Salah satu Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online ialah anda boleh meneruskan urusan harian anda sambil Pendaftaran Keahlian Shaklee anda sedang dijalankan.
  4. Anda dapat jimatkan tenaga anda tanpa perlu bersusah payah beratur mahupun menunggu giliran di Cawangan Shaklee.
  5. Anda tak perlu risau jika rumah anda jauh daripada Cawangan Shaklee kerana anda boleh Daftar Ahli Shaklee Online walau di mana jua anda berada.
  6. Pendaftaran Keahlian Shaklee Online boleh dilakukan pada bila-bila masa kerana Website Shaklee Online sedia menerima kunjungan ahlinya pada bila-bila masa. Berbeza dengan masa urusan Cawangan Shaklee yang terhad hanya pada hari Isnin hingga Sabtu sahaja iaitu pada pukul 10am hingga 7 pm. Website Shaklee Online berfungsi 24 jam sehari tanpa hari cuti.
  7. Proses Pendaftaran Ahli Shaklee Online juga sangat mudah. Anda hanya perlu isikan Borang Daftar Ahli Shaklee[/highlight] secara online atau pun SMS ‘AHLI‘ ke 012-3461698 untuk [highlight]Daftar Ahli Shaklee Online dengan saya.

Banyakkan Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online ni?

Pengalaman saya jadi Ahli Shaklee Secara Online memang sangat mudah dan menyenangkan. Berbeza sangat dengan kawan-kawan yang Jadi Ahli Shaklee secara tradisional. Mereka perlu ke Cawangan Shaklee yang berhampiran dan perlu menunggu giliran mereka tiba.

Yang sedikit melambatkan proses Pendaftaran Ahli Shaklee di kaunter ialah kerana terlalu ramai Ahli Shaklee yang berada di Cawangan Shaklee untuk sesuatu tempoh masa. Ada dikalangan kawan saya yang terpaksa menunggu sehingga 2 jam semata-mata untuk Daftar Ahli Shaklee ahli barunya.

So, yang mana satu yang menjadi pilihan hati anda? Anda pilih nak Jadi Ahli Shaklee Online ke nak Daftar Ahli Shaklee di cawangan?

Jemput baca di sini kenapa anda perlu memilih untuk sertai group istimewa kami

Jom saya bantu anda untuk Daftar Ahli Shaklee Online sekarang juga!

 

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: