7 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online

Fenomena  Shaklee Online  dah melanda warga Malaysia.

Ahli Shaklee Online

Bermula bulan Oktober 2013 yang lalu  Shaklee Malaysi telah pun melancarkan dengan secara rasminya Website  Shaklee Online . Ini bermakna semakin mudahlah  Ahli Shaklee  nak buat Pembelian Online dan  Daftar Ahli Shaklee Online .

So, bermulalah ‘ Shaklee  Hanya Di Hujung Jari’. Semua  Ahli Shaklee  hanya perlu login di  Website Shaklee Malaysia  menggunakan ID dan Kata Laluan yang telah diberikan. Selain daripada membuat Pembelian Online dan  Daftar Ahli Shaklee Online ,  Ahli Shaklee  juga boleh melihat maklumat terkini mengenai maklumat akaun, point terkumpul dan lain-lain lagi.

Ahli Shaklee Online

Untuk anda yang tertanya-tanya apa  Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online , saya kongsikan maklumat ini untuk anda.

 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online 

Proses Pendaftaran dijalankan secara online. Pendaftaran anda akan diuruskan oleh  Pengedar Shaklee  yang anda pilih daripada A-z.

  1. Anda dapat menjimatkan wang petrol anda. Tambahan lagi sekarang ni harga petrol dah mencanak-canak naiknya.
  2. Anda dapat mengelak daripada membayar tol dan wang tersebut dapat digunakan untuk perkara penting yang lain.
  3. Anda dapat jimatkan masa anda. Salah satu  Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online  ialah anda boleh meneruskan urusan harian anda sambil  Pendaftaran Keahlian Shaklee  anda sedang dijalankan.
  4. Anda dapat jimatkan tenaga anda tanpa perlu bersusah payah beratur mahupun menunggu giliran di  Cawangan Shaklee .
  5. Anda tak perlu risau jika rumah anda jauh daripada  Cawangan Shaklee  kerana anda boleh  Daftar Ahli Shaklee Online  walau di mana jua anda berada.
  6.  Pendaftaran Keahlian Shaklee Online  boleh dilakukan pada bila-bila masa kerana  Website Shaklee Online  sedia menerima kunjungan ahlinya pada bila-bila masa. Berbeza dengan masa urusan  Cawangan Shaklee  yang terhad hanya pada hari Isnin hingga Sabtu sahaja iaitu pada pukul 10am hingga 7 pm.  Website Shaklee Online  berfungsi 24 jam sehari tanpa hari cuti.
  7. Proses  Pendaftaran Ahli Shaklee Online  juga sangat mudah. Anda hanya perlu isikan  Borang Daftar Ahli Shaklee[/highlight] secara online atau pun SMS ‘AHLI‘ ke 012-3461698 untuk   Daftar Ahli Shaklee Online  dengan saya.

Banyakkan  Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online  ni?

Pengalaman saya jadi  Ahli Shaklee Secara Online  memang sangat mudah dan menyenangkan. Berbeza sangat dengan kawan-kawan yang  Jadi Ahli Shaklee  secara tradisional. Mereka perlu ke  Cawangan Shaklee  yang berhampiran dan perlu menunggu giliran mereka tiba.

Yang sedikit melambatkan proses  Pendaftaran Ahli Shaklee  di kaunter ialah kerana terlalu ramai  Ahli Shaklee  yang berada di  Cawangan Shaklee  untuk sesuatu tempoh masa. Ada dikalangan kawan saya yang terpaksa menunggu sehingga 2 jam semata-mata untuk  Daftar Ahli Shaklee  ahli barunya.

So, yang mana satu yang menjadi pilihan hati anda? Anda pilih nak  Jadi Ahli Shaklee Online  ke nak  Daftar Ahli Shaklee  di cawangan?

Jemput baca di sini kenapa anda perlu memilih untuk sertai group istimewa kami

Jom saya bantu anda untuk  Daftar Ahli Shaklee Online  sekarang juga!

 

Cari Agen Shaklee Di Area Anda –> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda –> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee –> Daftar Ahli Shaklee 2017

Nak Beli Produk Shaklee? –> Cara Beli Produk Shaklee Online

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: