Kekal Cergas Berpuasa Dengan Mighty 3 Gems Shaklee

Mighty 3 Gems Shaklee – Sahur Sempurna untuk Kekal Cergas sepanjang Hari

Assalamualaikum semua..mungkin ada diantara anda yang sedang sibuk mengganti puasa sekarang ni atau pun mungkin juga anda sedang sibuk mengejar pahala puasa sunat rejab selain..so, macam mana energy anda masa puasa ni ye? adakah masih kekal cergas dan bertenaga atau semakin lemah dan lesu?

Okay, kali ni saya nak share sikit tentang minuman hebat yang sangat sesuai diambil oleh anda semua yang sibuk menjalani aktiviti harian, ibu-ibu yang menyusu, ibu hamil, remaja, kanak-kanak mahupun anda yang sedang berpuasa. Minuman hebat ini akan membantu anda kekal cergas dan bertenaga walaupun semasa berpuasa. Minuman hebat yang saya maksudkan ialah…Mighty 3 Gems Shaklee..

Mighty 3 Gems Shaklee terdiri daripada ESP(Energizing Soy Protein, Meal Shake dan Performance Drink..ketiga-tiga minuman ini sangat mudah diserap oleh tubuh kerana ianya berbetuk serbuk dan sangat senang dibancuh serta mempunyai rasa yang sangat lazat.

mighty 3 gems shaklee

Manfaat utama Mighty 3 Germs Shaklee:

Meal Shakes
Multivitamin & multimineral, yang lengkap dengan protein, kalsium dan fiber. Membantu fungsi penghadaman untuk bekerja denan lebih baik dan menjadikan anda kekal kenyang lebih lama. Untuk hasil yang lebih baik bancuh bersama segelas susu.

Energizing Soy Protein (ESP)
Pengambilan protien berkualiti tinggi semasa sahur dapat membantu mengurangkan rasa lapar dan kekal bertenaga. Juga sangat bagus dalam membantu penyerapan kolestrol dan mencantikkan kulit.

Performance Drink
Membuatkan anda sentiasa hidrat,  kekal cergas dan bertenaga untuk menjalani aktiviti harian walaupun semasa berpuasa. Untuk kesan lebih baik amalkan meminum Performance Drink semasa sahur dan selepas berbuka.

Set 3 Mighty 3 Gems Shaklee membantu ada kekal cergas bertenaga sepanjang hari walaupun berpuasa dan meningkatkan daya tumpuan dan tahap kepekaan anda sambil menjaga kesihatan secara menyeluruh. Bagi anda yang menghidap gastrik juga sangat digalakkan untuk mencuba Mighty 3 Gems ini dan anda pasti akan rasa perbezaannya.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Nak dapatkan Set Sahur Sempurna Mighty 3 Gems Shaklee ni pada harga istimewa?

Klik ‘Order now’ atau ┬ásms/whatsapp : 012-3451698

[maxbutton id="3"]

Cari Agen Shaklee Di Area Anda –> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda –> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee –> Daftar Ahli Shaklee 2017

Nak Beli Produk Shaklee? –> Cara Beli Produk Shaklee Online

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose