Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Sejak dua menjak ni saya banyak dapat soalan daripada customer dan kawan-kawan macam mana nak jadi Ahli Shaklee? Apa Kelebihan Jadi Ahli Shaklee? Tak kenal maka tak cinta, kalau dah kenal baru la jatuh sayang..hehe

Jadi Ahli Shaklee

Antara soalan popular yang sering saya terima tentang nak jadi Ahli Shaklee:

1. Berapa bayaran nak jadi Ahli Shaklee?

Pendaftaran untuk menjadi Ahli Shaklee cuma RM75(WM) & RM85(EM) ATAU membuat pembelian barangan Shaklee melebihi 200 mata iaitu lebih kurang RM680(WM)/RM850(EM).

2. Adakah Keahlian Shaklee perlu diperbaharui setiap tahun?

Tidak, Keahlian Shaklee adalah seumur hidup. Anda cuma perlu bayar sekali sahaja semasa pendaftaran dan dapatkan manfaatnya seumur hidup anda.

3.  Saya hanya nak makan sendiri. Adakah saya wajib membuat pembelian minimun untuk maintan keahlian?

Tidak perlu. Sekiranya anda jadi ahli untuk makan sendiri anda tidak perlu risau tentang  ‘minimum purchase’.

4. Saya berminat untuk buat bisnes Shaklee. Berapakah modal permulaan yang diperlukan?

Modal yang diperlukan Cuma RM75(WM) & RM85(EM).  Anda tidak perlu buat belian untuk mulakan bisnes Shaklee. Shaklee akan uruskan penghantaran pesanan anda terus kepada pelanggan(ala2 dropship)

5. Saya nak daftar sendiri. Bagaimanakah caranya?

Senang je, anda pergi ke mana-mana Cawangan Shaklee yang berdekatan dan berikan ID saya 908084 – Erni Tanjung (Shaklee telah menetapkan syarat pendaftaran baru mesti dirujuk oleh ahli yang telah berdaftar). Dapatkan borang pendaftaran dikaunter, isikan maklumat anda dan masukkan ID. Tahniah, anda telahpun menjadi Ahli Shaklee yang berdaftar.

Kelebihan ahli-ahli yang mendaftar di bawah saya:

Anda akan diberikan access ke  group ‘rahsia’ kami dan anda akan dapat bimbingan daripada jutawan-jutawan Shaklee. Banyak rahsia tentang bisnes akan anda dapat daripada group kami(eksklusif untuk yang mendaftar di bawah saya sahaja)

1. Apa kelebihan daftar dan Jadi Ahli Shaklee?

Anda akan dapat membeli dengan harga ahli dan diberikan point untuk setiap pembelian. Point/mata ini kemudiannya akan ditukarkan kepada cash bonus pada setiap bulan.

2. Saya tak tahu apa-apa tentang bisnes. Bolehkan ajar saya?

Boleh, dan kelebihan group kami ialah anda tidak perlu keluar untuk belajar berbisnes seperti bisnes lain kerana semua bimbingan atau coaching dijalankan secara online.

3. Saya tak pandai IT. Boleh ke buat bisnes ni?

Jangan risau kerana ramai daripa ahli group kami yang bermula daripada tidak tahu apa-apa tetapi akhirnya mampu mengajar anak-anak mereka pula selepas itu. Semua ilmu mengenai bisnes Shaklee ini telah diatur dari A-Z untuk anda. Anda boleh gunakan frameworknya cuma ubahsuaikan mengikut citarasa anda sendiri.

4. Kenapa anda perlu menyertai group saya?

Tiada paksaan untuk menyertai kami. Yang pasti group kami memang sangat istimewa kerana ianya amat menekankan aspek kerohanian dan kekeluargaan. Setiap aktiviti yang kami anjurkan anda boleh membawa kelarga bersama(aktiviti akan dianjurkan ikut permintaan).

Jom Daftar Keahlian Shaklee anda dan sertai kami sekarang!

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online



 
Call to action blog

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: