ESP Shaklee Supplement Terbaik Untuk Wanita

ESP Shaklee ialah salah satu supplement terbaik untuk wanita. ESP adalah antara produk HOT Shaklee. ESP bukan sahaja bermanfaat untuk membanyakkan susu ibu tetapi ia juga sangat bagus untuk ibu hamil, ibu berpantang dan lain-lain. Walaupun saya kata ESP ni supplement terbaik untuk wanita tapi jangan ingat lelaki tak boleh ambil ESP ye..:)

 

kelebihan esp shaklee

ESP Shaklee untuk siapa?

Ibu menyusu yang risau susu semakin merudum ataupun bayi kerap menyusu dan macam tak puas menyusu

ESP Shaklee mengandungi protein yang sangat penting untuk penghasilan susu ibu. ESP juga dikatan dapat membantu memperbanyakkan dan memekatkan susu ibu. Hasilnya bayi anda akan lebih puas menyusu kerana susu yang banyak dan pekat..:)

 

Ibu hamil

Ibu hamil memerlukan nutrisi protein yang mencukupi kerana protein penting untuk pertumbuhan sel tubuh. Pengambilan protein yang mencukupi sangat penting untuk membantu mengurangkan risiko terhadap perkembangan bayi di dalam kandungan anda.

 

Ibu dalam pantang

Kandungan Protein yang secukupnya perlu diambil bagi ibu berpantang untuk membantu anda kekal bertenaga. ESP juga sangat bermanfaat untuk anda kerana ia membantu membanyakkan susu ibu.

 

Individu yang nak menjaga kecantikan kulit dan bosan dengan kulit yang berjeragat dan kusam

Protein sangat penting untuk tubuh bagi menggantikan sel-sel mati dan menggantikannya dengan sel-sel baru yang lebih sihat. Kesannya anda akan dapati kulit kusam anda semakin berseri dan kulit anda juga lebih anjal dan tegang..:)

 

Individu yang nak kuruskan badan tapi selera makan mencanak-canak

ESP Shaklee juga sangat sesuai untuk anda yang nak kurus kerana ia boleh memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Ia membantu tubuh anda membebaskan tenaga dengan perlahan-lahan.

Untuk kesan yang lebih baik saya sarankan pengambilan ESP bersama Lecithin(pemecah lemak) dan Alfalfa(detox).

 

Individu yang cepat letih dan lesu

Untuk kesan yang lebih baik anda boleh gabungkan ESP Shaklee dan Performance Drink. Cubalah, anda akan rasakan kehebatannya..memang power..:)

 

 

Apa lagi yang hebat tentang ESP Shaklee?

 

ESP Shaklee atau Energizing Soy Protein ialah serbuk soya(bukan susu ye..:)) yang sangat berkualiti. Kelebihan ESP Shaklee berbanding produk soya yang lain ialah ianya dihasilkan daripada 30kg soya yang tulen yang tidak diubah suai secara genetic(Non GMO) dan yang paling penting penghasilan ESP tidak menggunakan bahan kimia langsung..:)

Selain daripada itu ESP ni juga mengandungi 9 jenis asid amino yang sangat penting untuk membina organ, otot, kulit, rambut dan lain-lain.

Ramai yang terpengaruh tentang penipuan tentang bahaya soya tapi sebenarnya ramai yang tak tahu bahawa soya yang bahaya itu ialah soya yang telah diubahsuai secara genetik.(GMO SOY)

 

Nak tahu macam mana cara bancuh ESP? Klik di sini

 

Berapa harga ESP Shaklee ni?

Harga ESP Shaklee ni ialah RM150 dan ianya boleh bertahan selama 2 bulan(bergantung kepada cara pengambilan ye..)

 

Berminat nak cuba ESP Shaklee ni?

Hubungi saya di 012-3461698 sekarang juga!

 

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: