Daftar Ahli Shaklee Untuk Buat Bisnes Shaklee Dan Jana Income Tambahan

Hai Awakkk!

Ye, awak yang tengah baca post saya ni la

 

3 Sebab Kenapa Kena Start Buat Bisnes Shaklee Untuk Jana Income Tambahan

Awak tengah cari income tambahan kan?

Ye la, nak harap gaji je mana cukup sekarang ni kan? Dah la brim tak dapat.hehe

Saborrriah ye. I feel u. Saya pun tak layak dapat.hikhik

Adik-adik graduate yang dok cari keja pulak lagi la kena cepat-cepat cari ‘something’ yang boleh datangkan income kan?

Mana taknya, hutang PTPTN pun nak kena start bayar kan? Malu la nak suruh mak ayah bayarkan dulu

Adik-kakak yang surirumah pun nak jugak?

Boleh je. Insyaa Allah semua pun boleh jana income tambahan macam saya.

Okay, meh nak stori-mori sket pasal bisnes yang saya dan team kitorang buat.

Kitorang buat bisnes Shaklee. Mostly kitorang focus kat channel online.

Bisnes Online ni best sebab boleh buat dari rumah je dan sangat flexible. Kiranya boleh buat ikut masa korang la

Jangan risau kalau korang tak bape pandai bisnes online. Nanti kitorang ajar macam mana nak buat bisnes melalui FB, FB Page, Instagram, Blog etc

Kalau korang memang zero pun Insyaa Allah boleh buat punyalah. Coz saya dulu pun mintak husband createkan akaun fb

Semuanya sebab nak buat bisnes Shaklee ni la .Tapi tu dulu la. Sekarang dah advance sket dari dia kot

Korang tak minat offline?

No problem dear. Offline pun kitorang buat jugak. Infact ramai je team kitorang yang score bonus meletop-letoppps dengan cara offline. So, kalau korang prefer offline pun kitorang boleh guide.

Team kitorang ni memang best tau. Ada macam-macam channel yang disediakan untuk belajar. Memang complete siap cover semua sekali termasuk la pasal bisnes, produk, marketing etc.

Channel coaching  pun ada macam-macam. Group di FB, whatsapp, telegram dan opkos la kelas-kelas offline(bila diperlukan la)

Yang paling best. Tiada paksaan. Korang boleh buat ikut speed korang suka. Nak slow ke, nak laju ke, tak nak gerak ke.

Eh, kalau tak buat memang confirm la tak dapat pape kang

Last but not least. Kalau korang join team kitorang, saya akan guide macam mana nak score income minimum 4 angka sebulan. Tapi sebelum tu kena la blaja score 2 – 3 angka dulu kan?

Yang paling penting PROGRESS kan? Kalau start besar lepas tu makin lama makin kecik, lepas tu terus ‘hilang’ @ ‘yilekkk’ buat apa?. Ye dokkk?

Lets start small tapi makin lama makin banyak. Amacam? Nak ke nak?

Modal ciputtt je. Tak sampai seratus pun dear

Nak join?

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose