Category Archives: Vivix Shaklee

5 CARA UNTUK MERAWAT GOUT

gout, sakit sendi,vitamin sendi,vitamin untuk sendi,

Salam semua..sebenarnya dah lama dah plan nak share tentang Gout ni..tapi banyak sangat halangannya..macam biasa la halangan paling besar ialah penyakit  malas..hehe..Alhamdulillah hari ni berjaya juga post entry penyakit Gout ni..:) APA ITU GOUT? Gout adalah keadaan dimana berlaku keradangan yang menyakitkan di tendon, sendi dan ianya membengkak. Sendi metatarsal-phalangeal di tapak kaki adalah tempat biasa terjadi. Ia mungkin gout ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose